Gordona Remzija padoms, kā pareizi un ātri sagriezt sīpolus

Virtuvē 20.septembris 2023
 
pexels.com
Nav šaubu, ka šefpavārs Gordons Remzijs ir īsts profesionālis, tāpēc viņa padomiem ir vērts sekot. Šefpavārs dalās ar pavisam vienkāršu triku, kā viegli sagriezt sīpolus!

Vajadzēs:

  • sīpolu;
  • nazi;
  • dēlīti.

Process:

1. Nomizojiet sīpolu.

2. Pārgrieziet sīpou uz pusēm.

Svarīgi! Nenogrieziet nost sīpola "saknīti" jeb saknes daļu!

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet vienu sīpola pusīti, novietojiet to uz dēlīša.

4. Veciet iegriezumus sīpolā pa tā šķiedru (skat. attēlu). Iegriezumus veiciet pēc iespējas tuvāk saknei. Saknei ir jānotur sīpola šķēlītes vienkopus!

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pēc tam sīpolā veciet divus horizontālus iegriezumus. Līdzīgi kā iepriekš, veiciet iegriezumus pēc iespējas tuvāk saknītei.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Tagad atliek vien griezt sīpolu kā ierasti!

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Ahā ,znacit šistais Ramzijs viens tikai prot ""pareizi""kaut ko sagriezt ..visis pārējie visu dara nepareizi))tagad vēl tikai vajag kādu ,kurš stāstīs kā pareizi atslaucīt pakaļu!! Jo to taču ar neviens nezina))

28.septembris 2023 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija