“Snikers” batoniņi latviešu gaumē

Virtuvē 20.jūnijs 2023
 
Publicitātes foto/Rimi
Šie snikerīši gan garšo, gan izskatās teicami! Būtiski tas, ka arī to gatavošana nav sarežģīta vai laikietilpīga. Recepti iesaka "Rimi Bērniem" eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi.

Nepieciešams:

  • 180 g cepumu “Selga”;
  • 120 g sviesta;
  • 40 ml piena;
  • 200 g konfekšu “Gotiņa”;
  • 2 saujas sāļo zemesriekstu;
  • 200 g piena šokolādes.

Gatavošana:

  1. Izkausē 80 g sviesta.
  2. Cepumiem pievieno kausēto sviestu un smalki samaļ.
  3. Masu liek formā, nopresē, atdzesē.
  4. Katlā izkausē konfektes “Gotiņa”, klāt lejot pienu.
  5. Konfekšu masai pievieno zemesriekstus un samaisa.
  6. Riekstu masu lej virs cepumiem, atstāj dzesēties.
  7. Izkausē šokolādi, kam pievienoti 40 g sviesta. Lej pāri zemesriekstu masai.
  8. Atdzesētu kārtojumu sagriež batoniņos.
Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija