Būs gardi! 5 idejas trīs sastāvdaļu saldējumiem

Virtuvē 25.jūlijs 2023
 
unsplash.com
Vasara ir īstais laiks, kad mieloties ar gardu un aukstu saldējumu. Saldējuma pagatavošana var būt pavisam vienkārša un nav nepieciešamas daudz sastāvdaļas.

Apkopojām piecas saldējumu pagatavošanas idejas, kurām katrai nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas.

Attēlam ir ilustratīva nozīme. / unsplash.com

1. Ogu saldējums

Nepieciešams: dažāda veida ogas + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus.

Pagatavošana: Sasmalciniet ogas blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ogu biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

Attēlam ir ilustratīva nozīme. / unsplash.com

2. Tropiskais saldējums

Nepieciešams: ananass (vai mango) + kokosriekstu grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus

Pagatavošana: Sasmalciniet ananasu blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ananasa biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

Attēlam ir ilustratīva nozīme. / unsplash.com

3. Persiku saldējums

Nepieciešams: persiki + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus

Pagatavošana: Sasmalciniet persikus blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet persiku biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

unsplash.com

4. Kivi saldējums

Nepieciešams: kivi + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus

Pagatavošana: Sasmalciniet kivi blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet kivi biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

Attēlam ir ilustratīva nozīme. / unsplash.com

5. Ķiršu saldējums

Nepieciešams: ķirši + vaniļa grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) +medus

Pagatavošana: Sasmalciniet ķiršus blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ķiršu biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!

Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Un mums kam ir alerģija uz medu kārtējo reizi jāpaliek bešā. Paldies jums!

25.jūlijs 2023 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija