Apkopojām piecas saldējumu pagatavošanas idejas, kurām katrai nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas.
1. Ogu saldējums
Nepieciešams: dažāda veida ogas + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus.
Pagatavošana: Sasmalciniet ogas blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ogu biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!
2. Tropiskais saldējums
Nepieciešams: ananass (vai mango) + kokosriekstu grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus
Pagatavošana: Sasmalciniet ananasu blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ananasa biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!
3. Persiku saldējums
Nepieciešams: persiki + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus
Pagatavošana: Sasmalciniet persikus blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet persiku biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!
4. Kivi saldējums
Nepieciešams: kivi + vaniļas grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) + medus
Pagatavošana: Sasmalciniet kivi blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet kivi biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!
5. Ķiršu saldējums
Nepieciešams: ķirši + vaniļa grieķu jogurts (vai bezpiedevu grieķu jogurts) +medus
Pagatavošana: Sasmalciniet ķiršus blenderī. Bļodā sajauciet kopā grieķu jogurtu ar medu. Saldējuma trauciņā kārtās kārtojiet ķiršu biezeni ar grieķu jogurta, medus masu. Pašās beigās pa vidu saldējumam lieciet kociņu un lieciet gardumu saldētavā. Aptuveni pēc četrām stundām varēsiet baudīt paša gatavoto, krēmīgo saldējumu!
Komentē 1
Un mums kam ir alerģija uz medu kārtējo reizi jāpaliek bešā. Paldies jums!