Vajadzēs:
- 1 gl kokosriekstu piena;
- 3 tējk. sarkanā karija pastas;
- 1 tējk. kļavu sīrupa (bez pievienotā cukura);
- ¼ gl čia sēklas;
- ½ gl Indijas riekstu krēma vai bezlaktozes vaniļas jogurta;
- ¼ Indijas riekstu.
Pagatavošana:
- Iepriekšējā vakarā (vai vismaz stundu pirms plānotās ēšanas) iejauciet kokosriekstu pienā sarkano karija pastu, kļavu sīrupu un čia sēklas
- Visu kārtīgi samaisiet kopā un novietojiet trauciņu vēsā vietā attiecīgi uz nakti vai vismaz stundu.
- Brīdī, kad plānojat notiesāt savu pagatavoto pudiņu, tam virsū uzlieciet Indijas riekstu krēmu vai vaniļas jogurtu. Pārberiet pāri pudiņam veselos riekstus.
Tas arī viss! Šādu pudiņu ledusskapī varat uzglabāt divas līdz trīs dienas!
Komentē