Ģimene, izmantojot dažādus trikus, aizmūk prom no restorāna, nesamaksājot par maltīti

tautaruna.lv 27.aprīlis, 15:30
 
pexels.com
Lai paēstu ārpus mājās, kuplai ģimenei tas var izmaksāt visai daudz. Kāda astoņu cilvēku kompānija bija ieradusies ieturēt maltīti " Bella Ciao Italian Port Talbot" restorānā Svonsijā, Lielbritānijā. Ģimene ieturēja maltīti 329 britu mārciņu vērtībā un devās prom nesamaksājuši, ziņo "The Sun".

Kā vēsta restorāna pārstāvji, tad kuplā ģimene mielojusies ar gardiem ēdieniem un dzērieniem, tostarp steikiem, desertiem un duci bezalkoholiskiem dzērieniem.

Par apēsto un izdzerto ģimene restorānam bija parādā 328 britu mārciņas. Brīdī, kad vajadzēja apmaksāt rēķinu, ģimene bija nozudusi.

Restorāna darbiniekiem ģimenes uzvedība likās savāda jau brīdī, kad vēl nekas neliecināja par to, ka viņi aizmuks prom nesamaksājuši. Darbinieki stāsta, ka pasūtot ēdienu viņi apēduši vien pusi no šķīvju satura un atlikušo sūtija atpakaļ uz virtuvi. "Viņi pasūtīja visdārgākās lietas ēdienkartē, piemēram, T-kaula steikus un tamlīdzīgi."

Kā darbinieki min, tad mamma esot centusies divas reizes nesekmīgi ar karti apmaksāt rēķinu. Kad tas neizdevās, viņa sacīja, ka izmantos citu karti. Viņa minēja, ka aizies pakaļ otrai kartei un lika dēlam pagaidīt restorānā. Pēc mirkļa dēls saņēma telefonzvanu un izskrēja laukā pa restorāna durvīm.

Cenšoties sadzīt pēdas negodīgajiem klientiem, resotrāna menedžeris zvanīja uz numuru, kas tika noradīts rezervācijā, taču atklāja, ka šāds numurs neeksistē.

Restorāna vadība ir sazinājusies ar likumsargiem, lai atrastu negodīgos apmeklētājus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas