5 vienkārši padomi, kā ik dienu noiet 10 000 soļus

Dzīvo gudri! 19.janvāris
 
unsplash.com
Var šķist, ka noiet 10 000 soļu dienā ir neiespējamā misija. Tomēr tā nebūt nav! Atliek vien nedaudz mainīt savus paradumus un šo soļu skaitu būs pavisam viegli sakrāt!

unsplash.com

1. Dodieties nelielās, īsās pastaigās

Plānojot savu dienu, atvēliet laiku arī nelielām pastaigām. Vairākas reizes dienā veltiet nedaudz laika nelielām pastaigām. Piemēram, pusdienu pārtraukumā, pēc ēšanas, dodieties nelielā 10 minūšu ilgā pastaigā. Tādējādi jums būs daudz vieglāk sakrāt nepieciešamo soļu skaitu!

unsplash.com

2. Neizmantojiet liftus

Kad vien tas ir iespējams, tad lifta vietā izvēlieties par labu kāpnem. Šis būs pavisam vienkāršs veids, ka noiet vairāk soļu un pietuvināties savam mērķim - 10 000 soļiem katru dienu. Tāpat šī būs lieliska fiziskā aktivitāte!

pexels.com

3. Novietojiet automašīnu tālākajā stāvvietas vietā

Vienalga vai dodaties uz veikalu, vai ierodaties darbā, vai pēc darba atbraucat uz mājām, vienmēr novietojiet savu automašīnu pēc iespējas tālāk no vietas, kurp jums ir jānokļūst. Tādējādi noiesiet vairāk soļu!

pexels.com

4. Izmantojiet telefonu savā labā - iestatiet atgādinājumu

Lai aizņemtajās darba dienās neaizmirstu par savu mērķi, noiet 10 000 soļus, izmantojiet savu telefonu vai viedpulksteni, lai tas atgādinātu par jūsu mērķi. Iestatiet, piemēram, telefonā atgādinājumu, lai tas ik pēc pāris stundām jums paziņotu, ka ir nepieciešams izkustināt kājas un doties nelielā pastaigā.

pexels.com

5. Nospraudiet mērķi

Mērķtiecīgi kaut kur dodoties ir daudz vieglāk noiet 10 000 soļus, nekā bezmērķīgi klīstot apkārt un gaidot, kad tas beidzot notiks. Izdomājiet savu vakara pastaigas maršrutu, ieplānojiet doties uz veikalu kājām vai darbā, ja tas ir iespējams, nesūtiet kolēģim e-pastu, bet dodaties pie viņa un pasakiet savu sakāmo.

Avots

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Tie tik bija padomi! :) Kā noskriet Maratonu? Skrienot 😀

24.janvāris Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija