8 interesanti padomi ikdienišķu ķibeļu risināšanai

Dzīvo gudri! 18.janvāris
 
pexels.com
Reizēm ikdienišķu problēmu risināšanai var lieti noderēt nestandarta risinājumi!

pexels.com

1. Netīri mati

Ikkatrai nācies saskarties ar situāciju, kad laika nav, lai izmazgātu matus, bet cepures uzvilkšana, lai noslēptu tos, nav opcija. Viens veids, kā matiem zibenīgi izskatīties tīriem, ir izmantot sauso šampūnu, bet ko darīt, ja tāds nav? Palīgā var nākt papīra dvieļi. Ņemiet vienu papīra dvieļa loksni un paberzējiet to gar matu saknēm. Matiem vajadzētu izskatīties tīrākiem!

pexels.com

2. Problēmas ar rāvējslēdzēju

Ja esat nonākusi situācijā, kad jums ir iestrēdzis rāvējslēdzējs un, piemēram, nevarat vairs aiztaisīt bikses, jums būs nepieciešams parastais zīmulis. Paberzējiet grafītu pret rāvējslēdzēju un pēc tam uzmanīgi centieties to aizvērt.

pexels.com

3. Tintes traipi uz drēbēm

Ja jums ir sanācis sasmērēt apģērbu ar tinti, tad, lai drēbes atkal padarītu tīras, jums būs nepieciešams roku dezinfekcijas līdzeklis. Ņemiet papīra dvieli vai drāniņu, novietojiet to zem traipa, uzlejiet uz traipa virsū dezinfekcijas līdzekli un ieberzējiet to audumā ar salveti vai vates plāksnīti. Pēc tam ar ūdeni izskalojiet netīro vietu.

pexels.com

4. Slikta elpa

Ja nepieciešams ātri atsvaidzināt elpu un pie rokas nav zobu birstes, var palīdzēt kafijas pupiņas. Ieleciet pāris pupiņas mutēs un tās pakošļājiet. Tās noņems nepatīkamo smaku un to cietā tekstūra palīdzēs attīrīt mēli.

depositphotos.com

5. Slapjas kurpes

Slapjus apavus var žāvēt dažādi, viens no veidiem - izmantot kaķu pakaišus. Ieberiet pakaišus zeķē, aizsieniet to ciet un ielieciet zeķi slapjajā apavā. Pakaiši absorbēs mitrumu.

pexels.com

6. Dzelteni zobi

Interesanti, bet cīņai ar dzelteniem zobiem var noderēt banānu miza. Ierīvējiet zobus ar banānu mizas iekšējo daļu jeb to, kur atrodas banāns. Pagaidiet 10 līdz 15 minūtes un pēc tam iztīriet zobus ar zobu birsti. Šādi iespējams maigi balināt zobus.

pexels.com

7. Slideni apavi

Ja regulāri kaut kur dodoties jums slīd apavi, tad ir pavisam vienkāršs triks, kā tos padarīt mazāk slidenus. Jums būs nepieciešams smilšpapīrs. Paberzējiet apavu zoles ar smilšpapīru.

unsplash.com

8. Svārki slīd uz augšu?

Vai jūsu iemīļotie svārki vienmēr slīd uz augšu? Ir viens triks, kā tiem vienmēr atrasties "pareizajā vietā". Uzpūtiet uz kājām matu laku, uzvelciet svārkus. Svārku malai turpmāk vajadzētu atrasties savā vietā!

Avots

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija