3 vienkāršas lietas, kas veicina "tauriņus vēderā" jeb iemīlēšanos

Dzīvo gudri! 14.februāris
 
pexels.com
Šodien visā pasaulē svin Svētā Valentīna dienu jeb Visu mīlētāju dienu. Tieši tāpēc nolēmām šodien pievērsties mīlestībai un noskaidrot, kas ir tās lietas, kas veicina savstarpēju simpātiju rašanos jeb to īpašo "ķīmiju" divu cilvēku starpā.

pexels.com

1. Kopīgas intereses

Visbiežāk pirmas, kas mūs piesaista otrā cilvēka, ir vizuālais izskats, jo to novērtējam vispirms, pirms vispār esam sākuši runāt un iepazīt viens otru. Tomēr, lai rastos simpātijas un uzplauktu mīlestība, ar tikai fizisku pievilcību un iekāri ir par maz. Eksperti norāda, ka lielāka savstarpēja interese vienam par otru rodas un īpašā dzirksts uzdzirkstī, ja divi cilvēki saprot, ka viņus vieno kopīgas intereses. Tas nozīmē ne tikai to, ka jums saskan hobiji, mūzikas gaume u.c., bet arī, piemēram, jums ir līdzīga humora izjūta. Ja otrā cilvēkā saskatāt kaut ko pazīstamu, patīkamu un drošu, tas ir lielisks pamats tam, lai uzplauktu mīlestība.

pexels.com

2. Pilnīga atklātība

Nekas nav tik grūts kā būt pret kādu jauniepazītu personu pilnīgi atklātam. It īpaši, ja jūs izjūtat romantisku interesi. Ja esat sastapis cilvēku, kura klātbūtē varat būt 100% paši, jums nav vēlme izlikties par kaut ko labāku, esat pilnīgi atvērti, tad šeit ir meklējama laba augsne jaunai mīlestībai. Ja jūtaties otra sabiedrībā brīvi un varat runāt par jebko, darīt jebko, šis ir, iespējams, tieši jūsu cilvēks jeb otrā pusīte.

pexels.com

3. Saskanīgi dzīves mērķi

Kad nonākat pie domas, kādu cilvēku vēlaties sev blakus un ar kuru vēlaties aizvadīt visu savu dzīvi, svarīgas ir vairākas lietas. Viena no tām ir dzīves mērķi. Ja jums ar otru personu ir līdzīgi dzīves mērķi, jūsu starpā var uzplaukt jūtas, jo viens otru labi saprotat un zināt ko gribat. Divatā šos līdzīgos, kopīgos mērķus būs vieglāk sasniegt.



Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija