4 komplimenti, ko patīk dzirdēt sievietēm

Dzīvo gudri! 13.februāris
 
unsplash.com
Sākot no komplimentu izteikšanas pilnīgiem svešiniekiem līdz savai otrai pusītei. Ikvienam ir patīkami dzirdēt par sevi kaut ko jauku. Viens kompliments var uzlabot cilvēka garastāvokli visas dienas garumā. Komplimentu izteikšana otrai pusītei ir daļa no veselīgām attiecībām. Ir svarīgi ik pa laikam savu otro pusīti palutināt ar kādu jauku komplimentu, lai uzturētu dzirksti attiecībās. Šoreiz apkopojām komplimentus, kurus vienmēr ir patīkami dzirdēt sievietēm!

unsplash.com

1. Es nespēju beigt par tevi domāt

Šis sākotnēji var nešķist kā kompliments, taču padomājot rūpīgāk tas parāda to, ka jūs otrai personai ļoti patīkat. Kā arī tas liek aizdomāties, ka otrs cilvēks nemitīgi par jums domā un tas taču ir patīkami, vai ne? Šādu komplimentu īpaši patīk dzirdēt sievietēm, jo tas liek justies kā tai vienīgajai un īpašajai būtnei vīrieša dzīvē.

unsplash.com

2. Tu liec man justies kā īstam vīrietim

Arī šis var neizklausīties, kā standarta kompliments, bet šis teikums parāda to, cik daudz nozīmējat vīrietim. Ja vīrietis jums pasaka ko šādu, tas nozīmē to, ka jūs viņam esat ļoti svarīga, jūs viņu padarāt lepnu un vīrišķīgu. Viņam ir paveicies, ka jūs esat viņa dzīvē, jo viņš tagad jūtas kā pilntiesīgs vīrietis, kas gatavs jūs aizstāvēt un par jums parūpēties.

unsplash.com

3. Tu esi vienkārši burvīga

Šis jau izklausās kaut kas līdzīgāks komplimentam, vai ne? Ar šo pavisam vienkāršo komplimentu var panākt daudz. Tas liek sievietei justies īpašai. Šis ir lielisks veids, kā sievietei pateikt pāris vārdos to, cik viņa ir skaista, krāšņa, apburoša un pievilcīga.

unsplash.com

4. Neviens mani nav spējis padarīt tik laimīgu kā tu

Arī šādu komplimentu būtu patīkami dzirdēt ikvienai. Tas pasaka to, cik jūs esat īpaša un svarīga. Dzirdēt to, ka kāds ar jums jūtas ļoti laimīgs un varbūt tik laimīgs, kāds vēl nekad nav bijis, ir neticams prieks. Tas parāda to, ka vīrietis ar jums jūtas ļoti labi, ērti un patiesi novērtē to, ka esat viņam blakus.


Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija