EKSPERIMENTS: pēdējā brīža Ziemassvētku dekorācijas

Eksperiments 23.decembris 2023
 
Lifehacks.lv
Jau rīt, 24. decembrī, būs Ziemassvētku vakars. Lielākā daļa cilvēku droši vien jau ir izdekorējuši savas mājvietas par godu gaidāmajiem svētkiem. Bet varbūt vēl kāds satraukti ķer pēc mājās pieejamām dekorācijām un steidz to pušķot?
Ja piederat pie otrās grupas cilvēkiem, kas vēl tramīgi cenšas izdomāt, kā izgreznot māju pirms gaidāmajām, piemēram, svētku vakariņam, bet mājās īsti dekoru nav, tad mums ir ideja!

Pagatavojiet milzu sniegpārslas.

Jums būs nepieciešamas vien četras lietas dekorāciju pagatavošanai. Jums vajadzēs sviestmaižu papīru, līmi, šķēres, lentīti vai aukliņu.

Viss, kas jums atliek, ir salīmēt kopā vismaz septiņus sviestmaižu papīrus. Līmi uz papīra uzklājiet "T" formā un pielīmējiet vienu papīra loksni klāt otrai.

Lifehacks.lv

Pēc tam šo procesu atkārtojiet līdz esat salīmējis kopā septiņus vai astoņus sviestmaižu papīrus.

Pagaidiet līdz nedaudz līme nožūst.

Tad ņemiet šķēres. Katrai sviestmaižu papīru kaudzītei sānos veiciet iegriezumus, piemēram, izgrieziet trīsstūrus, apļus u.c. Jo vairāk iegriezumus veiksiet, jo raibāks būs gala rezultāts jeb sniegpārsla.

Lifehacks.lv

Kad iegriezumi veikti, tād atveriet vaļā savu sniegpārslu jeb atdaliet sviestmaižu papīru vienu no otra, lai tas turētos kopā vien vietās, kur uzklāta līme.

Tad atliek vien salīmēt kopā abas sniegpārslas malas.

Lifehacks.lv

Izveriet cauri vienam sniegpārslas stūrītim lentīti vai striķīti un pakariniet to, piemēram, pie loga vai druvīm!

Lifehacks.lv

Lai skaisti, sirdssilti un jauki svētki!

Ieteikums! Ideālais sviestmaižu lokšņu skaits ir 7 līdz 8. Ja vēlaties, lai sniegpārsla būtu pilnīgāka, ieteicams salīmēt kopā astoņus svietmaižu papīrus. Lai dekorācija izskatītos glītāk, ieteicams izmantot vienkrāsainu sviestmaižu papīru!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija