Blogeri iesaka - 2018. gada labākie sejas kopšanas līdzekļi

LV Blogeri 19.decembris 2018
 
ZK Zane, Krista
 
Mēs - Zane un Krista, blogu Mana pasaku pasaule un Narrative of Beauty autores - aizvadītā gada garumā esam izmēģinājušas daudz un dažādus kopjošās un dekoratīvās kosmētikas produktus. Tie bijuši ļoti atšķirīgi - gan pavisam neitrāli, gan tādi, ar kuriem īsti nebija “pa ceļam”, gan tādi, kas patiesi pārsteiguši, iepatikušies un ir uz palikšanu mūsu vannas istabu plauktiņos. Arī mūsu sekotājas bieži uzdod jautājumus - ko mēs iesakām? Kas ir tāds, ko TIEŠĀM vērts izmēģināt? Un tādēļ arī tapa šis TOPS - tajā dalāmies TIKAI ar pašu LABĀKO!

Kas ir galvenais sejas ādas kopšanā? Pamatu pamati nav atcelti - tā ir ādas attīrīšana ikdienā + dziļāka attīrīšana pāris reizes nedēļā. Tonizēšana un mitrināšana, izvēloties dienai un naktij piemērotus produktus. Kā arī - acu zonas kopšana, jo te āda ir visplānākā un gribam vai nē - novecošanās pazīmes parādās visātrāk. Un mēs uzskatām - vērts ir ielūkoties arī īpašākos līdzekļos, kas nav obligāti, bet ļauj sasniegt un uzturēt foršu rezultātu ātrāk un vieglāk - tās ir sejas maskas un serumi. Ak jā - vēl arī lūpas! Jo skaistas lūpas taču ir sievietes vizītkarte! Kas tad ir tas, kas mūs uzrunājis ŠOGAD?

Attīrošie līdzekļi ikdienai

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

Līga Nature SPA Attīrošas sejas putas ar Damaskas rozes eļļu (190ml, 14.20€)
Šajās putās ir apvienots viss - lieliska putu konsistence, dabisks, maigs rožu aromāts un pārliecinoša iedarbība. Putas perfekti noņem gan netīrumus, gan make up, nekož acīs, nesausina ādu. Gluži pretēji - tā kļūst mitrināta, līdzsvarota, nomierināta.

BABĒ Nomierinošs Micelārais gels/Soothing Micellar Gel (245ml, 12,36€)
Micelārais gels, kas derēs jebkuram ādas tipam, stāvoklim, arī izteikti jutīgai ādai. Sastāvā - kopjošais glicerīns, betaīns un lakricas ekstrakts, savukārt attīrošo funkciju veic saudzīgās micellas. Papildus lieliskajām attīrošajām īpašībām, gels ādu arī nomierina, mazina iekaisuma procesus, mitrina. Tā kļūst tīra, svaiga, gluda.

The Body Shop Oils Of Life™ intensīvi atjaunojoša attīroša želeja sejai (100ml, 18.90€)
Oil-to-milk attīrošie līdzekļi šogad ir modē un šis - viens no labākajiem! Želeja darbojas nevainojami - tai ir lieliska tekstūra, delikāts aromāts. Sastāvā trīs sēklu eļļas, kas pazīstamas ar savām ādu atjaunojošām īpašībām - melno ķimeņu eļļa no Ēģiptes, kamēliju sēklu eļļa no Ķīnas un mežrozīšu sēklu eļļa no Čīles. Āda tiek attīrīta un pabarota, bez sausuma, savilkuma sajūtas, kļūst maiga, gluda un starojoša.

Bioderma Sensibio H2O micelārais ūdens (250ml, 11,96€)
Šo šķiet var dēvēt jau par leģendāru produktu. Micelārais ūdens visiem ādas tipiem, tai skaitā jutīgai ādai. Noņem dekoratīvo kosmētiku, netīrumus, mitrina un nomierina ādu. Rezultāts - tīra, svaiga āda, kas jūtas labi, izskatās nevainojami, ir līdzsvarota un ar dzīvi apmierināta.

Skrubji un pīlingi

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

Laboratoires FILORGA Scrub & Mask sejas skrubis/maska (55ml, 48,40€)
Absolūti unikāls skrubj-veida līdzeklis/maska sejas ādai. Saskaroties ar gaisu, tā uz ādas nekavējoties uzputojas, veidojot sīkus burbulīšus. Atstāj iedarboties, tad noskrubē ādu un noskalo. Tā kļūst tīra, tekstūra uzlabojas, tonis izlīdzinās. Maska to piesātina ar skābekli, dziļi mitrina, atjauno veselīgu izskatu. Bagātināta ar hialuronskābi un īpašo Laboratoires FILORGA NCTF® kompleksu.

Institut Esthederm OSMOCLEAN Gentle Deep Pore Cleanser/Maigs poru dziļās attīrīšanas līdzeklis (75ml, 29,43€)
Īsumā - patīkams aromāts, ērta, interesanta un pat aizraujoša lietošana un, protams - burvīgs sniegtais rezultāts! Dziļi attīra poras, samazina ādas taukainību, melno punktu veidošanos. Maigs, nekairina un nesavelk ādu. Piemērots visiem ādas tipiem. Lietojot ilgtermiņā būtiski uzlabo ādas kvalitāti, izskatu.

Annemarie Borlind Enzīmu pīlinga pūderis (30g, 19.90€)
Pilnīgi ne-abrazīvs, bet pārsteidzoši efektīvs pīlings-pūderis, kas tiek aktivizēts, sajaucot ar ūdeni, tieši pirms lietošanas. Sastāvā esošie dabīgie enzīmi attīra ādu un aktivizē šūnu atjaunošanos, organiskā alveja bagātina ādu ar aminoskābēm, vitamīniem un minerālvielām. Jūtams rezultāts jau pēc pirmās lietošanas reizes - izlīdzinās gan ādas tekstūra, gan tonis, atjaunojas dabiskais mirdzums, veselīgs izskats.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija