Blogeri iesaka - 2018. gada labākie sejas kopšanas līdzekļi

LV Blogeri 19.decembris 2018
 
ZK Zane, Krista
 

2 / 5

Maskas

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

ANTIPODES® HALO dūņu maska sejas ādas toņa uzlabošanai (75ml, 36.90€)
Sejas maska, kas sniedz tūlītēju un ļoti acīmredzamu rezultātu! Āda kļūst gaišāka, dzidrāka, tonis izteikti vienmerīgāks. Burvīgs attīrošais rezultāts - netīrumi no porām tiek burtiski izvilkti, ādas taukainums stabilizējas, tiek piešķirts matēts izskats. Ilgtermiņā - pigmentācijas plankumi samazinās, ādas tonis un tekstūra uzlabojas. Sastāvā Jaunzēlandes vulkāniskajās dūņas, Vinanza® Grape & Kiwi antioksidanti un peoniju ekstrakts, kā arī hohobas esteri.

ELEMIS Peptide⁴ Thousand Flower maska (52 EUR)
Atsvaidzinoša sejas maska, kas izgaismo, izlīdzina un atjauno sagurušu, spēkus zaudējušu sejas ādu. Neparasta, samtaina tekstūra, patīkams aromāts. Sastāvā ziemeļvalstu kūdra, kas bagāta ar dažādiem minerāliem, vitamīniem un antioksidantiem, pļavu ziedu komplekss un Brazīlijas melnie māli. Maska attīra, sašaurina poras, matē ādu, tajā pašā laikā atgriež dzīvīgumu, piepilda ar enerģiju, atjauno. Uzlabojas tvirtums, izlīdzinās smalkās krunciņas, uzlabojas tonis.

MOSSA Glow Coctail Hydro mitrinoša maska sejai (60ml, 15.95€)
Mitrinoša un izgaismojoša maska, kas sniedz vieglu pīlingu + dziļu mitrināšanu. Ļoti maiga un viegla želejveida tekstūra ar neskaitāmiem sīkiem mirdzumiņiem iekšā un sulīgu cidoniju aromātu. Sastāvā ir aļģu ekstrakts, vērtīgie vitamīni un augļskābes no Ziemeļu lācenes un cidonijas, kā arī hialuronskābe. Maska ādu atsvaidzina, dziļi mitrina un jūtami piepilda, padara to maigu un starojošu, bet sejas toni - vienmērīgāku un veselīgāku. Ideāla pirms pasākumiem, kad ātri jābūt uz strīpas un jāizskatās uz visiem 100!

Bio2You Detox attīroša aktivētas kokogles sejas maska (75ml, 14.99€)
Aktivētas kokogles izmantošana kosmētikā - šī gada hits! Maska pārliecinoši attīra ādu, nesausinot to. Āda kļūst tīrāka un vienmērīgāka gan pēc tekstūras, gan toņa. Tiek samazināta taukošanās, āda uzmirdz. Īpaši vērtīgs sastāvs - aktivētā kokogle, kaolīns (baltais māls), saldo mandeļu eļļa, šī sviests, kakao sviests, avokado eļļa, pantenols, alvejas ekstrakts, hialuronskābe un, protams, arī smiltsērkšķu eļļa!

Tonizējošie/izsmidzināmie līdzekļi

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

Laboratoires FILORGA Oxygen-Peel losjons (150ml, 34€)
Inovatīvs produkts, kas sniedz ātru, redzamu rezultātu. Toniks ar 6(!) vērtīgām skābēm, kas darbojas kā mikropīlings sejas ādai. Patīkams svaigums un dziļi mitrināta āda pēc pirmajām lietošanas reizēm. Mazākas poras, izteikts gludums, tvirtums un vienmērīgāks tonis pēc pāris nedēļu lietošanas. Sastāvā arī hialuronskābe kopā ar īpaši izstrādāto Laboratoires FILORGA NCTF® kompleksu.

JOWAE mitrinošs, izsmidzināms ūdens (200ml, 10.45€)
Izsmidzināms ūdens sejas ādai, kas darbojas kā toniks. Ar spēcīgo antioksidantu Lumifenolu un sakuras ziedūdeni, kas mitrina, tonizē un piešķir ādai mirdzumu. Piemērots visiem ādas tipiem, arī jutīgai ādai. Ar burvīgu, vieglu un elegantu ziedu aromātu. Mitrinošā iedarbība ir izteikta - āda kļūst mīksta un maiga. Papildus tas ādu nomierina, noņem apsārtumu, kairinājumu. Izlīdzinās tonis, kopskats - veselīgāks un starojošāks.

DABBA aveņu lapu ziedūdens (100ml, 14,90€)
Tonizē, attīra un mitrina ādu, padarot to tvirtu un spēcīgu. Aveņu lapām piemīt viegli savelkošs efekts, tās palīdz mazināt poras un kontrolē ādas tauku dziedzeru darbību. Darbojas kā antioksidants, veicina reģenerācijas procesus ādā, padarot to gludu un maigu. Patīkams, dabisks aromāts, ērts lietošanā. Rezultāts - āda ir tīra, atsvaidzināta, tvirta. Lietojot ilgākā laika posmā - tā kļūst līdzsvarotāka, samazinās taukainība, uzlabojas tonis un izskats kopumā.

Institut Esthederm Cellular Water Mist/Celulārā ūdens izsmidzinātājs ar hialuronskābi (100ml, 19€; 200 ml, 29€)
Celulārais ūdens ir zīmola pamatu pamats. Šis - papildināts vēl ar dziļi mitrinošu hialuronskābi. Lietojams gan ikdienas ādas kopšanas rituālā tonika vietā, gan jebkurā brīdī, kad ādu gribas atsvaidzināt, mitrināt, piemēram, strādājot pie datora, pārlidojumos, sausās, piekurinātās telpās u.tml. Rezultāts - āda tiek jūtami mitrināta, atjaunojas komforta sajūta, tā tiek nomierināta, samazinās apsārtums, ja tāds bijis, tonis līdzsvarojas. Arī struktūra kļūst gludāka, līdzenāka. Jauki atsvaidzina, sniedz enerģiju.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija