Blogeri iesaka - 2018. gada labākie sejas kopšanas līdzekļi

LV Blogeri 19.decembris 2018
 
ZK Zane, Krista
 

3 / 5

Līdzekļi acu zonai

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

NAOBAY Oxygenating atjaunojošs krēms ādai ap acīm (20ml, 16.99€)
Acu krēms ar īpašu formulu, kas satur šī sviestu, mežrozītes eļļu, sezama eļļu un kanēļa ekstraktu augstā koncentrācijā. Tam ir antioksidējošas īpašības un spēja veicināt asins mikrocirkulāciju ādā. Mēs sakām - kārtīgs acu krēms. Jauka, vidēji bieza tekstūra, klājas labi, iesūcas ātri. Nekairina ādu, ļoti maigs un patīkams. Mitrina, izlīdzina smalkās krunciņas, rieviņas, padara ādu maigu un gludu. Labi cīnās arī ar pietūkumu un noguruma pazīmēm. Ilgtermiņā lietots padara ādu acu zonā svaigāku un skatienu - mirdzošāku!

Algotherm liftinga serums acu zonai (15ml, 27€)
Jo arī āda acu zonā ir pelnījusi, lai to palutina! Šis burvīgais serums no Algotherm patiks visām - tas ir īpaši vieglas, uz ādas kūstošas tekstūras, iesūcas nekavējoties. Pateicoties zeltainam perlamutra mirdzumam, tas izgaismo ādu un rada tūlītēju izlīdzinošu efektu. Ilgtermiņā lietots tas ādu jūtami nostiprina, palīdz kļūt gludākai, maigākai. Tiek atjaunota ādas struktūra, veicināts šūnu aizsardzības process. Mums ļoti patika arī tas, ka serums ir teju mūžīgs - vienā lietošanas reizē pietiek burtiski ar pāris pilēm produkta!

Annemarie Borlind spilventiņi ar hialuronskābi ādai ap acīm (6x2gab.,26.50€)
Atsvaidzinoši želej-veida spilventiņi-maska acu zonai. Tūlītēja iedarbība 10 minūšu laikā - āda acu zonā kļūsti gluda, izteikti maiga. Visas mazās rieviņas, mīmikas krunciņas ir prom. Arī maisiņi zem acīm saplok un pietūkums mazinās. Svaigāka sajūta, veselīgāks izskats. Īsts must have produkts, ja nepieciešams tūlīt būt uz strīpas un izskatīties nevainojami!

Maybelline New York Lash Sensation Boosting serums skropstām (4,5ml, 11.89€)
Garo un veselīgo skropstu noslēpums. Serums skropstām, ko var lietot vienu pašu vai zem skropstu tušas - kā kopjošu un nedaudz pagarinošu bāzi. Pirmie rezultāti pēc aptuveni 2 nedēļu lietošanas - skropstas sāk mazāk izkrist, kļūst elastīgākas, veselīgākas. Sastāvā vērtīgo aminoskābju un peptīdu maisījums, kas aizsargā skropstas un liek tām ātrāk augt. Barojošais vitamīnu komplekss mazina skropstu izkrišanu, lūšanu.

Dienas sejas krēmi

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

BABĒ Vitance Anti-Ox atjaunojošs un mitrinošs krēmgels (50ml, 33,40€)
Īpaši viegls, mitrinošs sejas krēms, kas uzlabo arī ādas toni. Sastāvā esošie vērtīgie antioksidanti aizsargā ādu. Burvīgs, svaigs un sulīgi-vasarīgs aromāts. Sejas krēms, kas būs Tev piemērots, ja vēlies ādu dziļi un kvalitatīvi mitrināt, aizsargāt, pabarot. Protams - aizkavēt novecošanās procesus + vēl arī piešķirt vitalitāti un veselīgu, dabisku mirdzumu!

Algotherm Algohydra Resursu emulsija/Aqua RE-Souce Emulsion (50ml, 28,30€)
Ļoti viegla, bet spēcīga emulsija/gel-krēms, kas mitrina ādu sevišķi dziļi. Atjaunojas ādas komforts un veselīgs izskats, izzūd mazās sausuma krunciņas. Uzlabojas elastība, izlīdzinās tekstūra. Nomierina ādu un palīdz tai atgūties pēc krasām temperatūru svārstībām, nelabvēlīgiem laika apstākļiem. Pēc savas konsistences emulsija būs piemērota visiem ādas tipiem - tā iesūcas nevainojami, neatstāj taukainu/lipīgu sajūtu vai izskatu. Lakoniskais iepakojums un aromāts ļauj to lietot arī stiprajam dzimumam!

DR.ORGANIC Snail Gel gels ādas kopšanai (50ml, 19.99€)
Īpaši interesants produkts! Gels ar gliemežu sekrēcijas filtrātu. Lai nemulsina, sakām uzreiz - tā gēlveida tekstūra ādai ir pat ļoti patīkama un smarža - nedaudz pēc medus! Atjauno, mitrina un nomierina ādu. Ar ievērojamu pretnovecošanās efektu. Viegls, iesūcas nekavējoties. Satur glikolskābi, kolagēnu, elastīnu, alantoīnu, vitamīnus, minerālvielas. Arī hialuronskābi un dabiskas augu eļļas. Piemērots visiem ādas tipiem, var lietot arī ķermenim un pat lūpām! Efekts ir jauks - krēms izteikti mitrina ādu, jūtama arī nomierinošā iedarbība. Āda kļūst gluda un maiga. Lietojot ilgtermiņā jauki izlīdzina mazās sausuma krunciņas, uzlabo elastību un pastiprina ādas dabīgo mirdzumu!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija