2023. gada rudens jakas - iepazīsties ar fasoniem, kas pārņems ielas

Mode un stils 5.oktobris 2023
 
Publicitātes foto
Pm Publicitātes materiāls
 
Nav viegli šķirties no vasaras, taču arī rudenim ir savas priekšrocības. Streetwear cienītājam gadalaiku maiņa nozīmē triumfālu atgriešanos pie daudzslāņainām stilizācijām. Tas ir ideāls laiks, lai parādītu radošu pieeju. Kad laiks nedaudz atdzisīs, tas, pēc kā Tu neapšaubāmi ķersies, būs jaka. Vai zini, kādiem modeļiem jāpievērš uzmanība? Ja joprojām meklē iedvesmu, mēs piedāvāsim Tev dažas idejas.

Sieviešu rudens jakas 2023 - oversize vai cropped?

Vai meklē jaunu jaku? 2023. gada rudens nes līdzi dažas intriģējošas mikrotendences, kuras vērts aplūkot tuvāk - ir no kā izvēlēties. Ielu modē netrūkst jaku, neatkarīgi no tā, vai meklē cropped piegriezumā vai perfekti pielāgotu klasisku. Izvēle ir tikai Tava!

Vai Tevi interesē oriģinālas rudens jakas? Pārejas stilizāciju vari apspēlēt pateicoties oversize formām un dizainam, kas atgādina motocikla kombinezonu. Iedvesmojies no tāda mākslinieku kā Rosalía lookiem - papildini savu outfitu ar ellesse Doretheo Jacket. Šī ir oversize rudens jakas sievietēm, ko papildina ģeometriski paneļi sarkanos, baltos un melnos toņos. Tā ir papildināta ar ellesse zīmola logotipa detaļām un rievotām svītrām. Tiem, kas dod priekšroku jostasvietas garumam, kā alternatīvu var izmēģināt Nike basketbola bomber stila jaku: rotātu ar mīļākās komandas logotipu vai klasiskā melnā krāsā, kas nodrošina universālu looku.

Publicitātes foto

Vējjaka jaunajā rudens izpildījumā

Izvēloties rudens jakas, nav iespējams nepamanīt ikonisko vējjaku. Viegls modelis nodrošinās aizsardzību pret vēju un vakara vēsumu - kā arī to ir viegli iepakot un stilizēt. Ikoniskā piegriezuma variantu netrūkst. Izvēlies retro noskaņu, kurā lieliski iederēsies adidas Coach Jacket sieviešu rudens jaka. Tās "kastes", atvieglotais piegriezums, apkakle un rāvējslēdzēja aizdare atgādina Y2K laika estētiku. Pateicoties savilcei, jaku var individuāli pielāgot, veidojot sev vēlamo looku.

Vai Tev patīk krāsas? Tad adidas Adventure Premium rudens jakas vīriešiem piesaistīs Tavu uzmanību. Tas ir džemper stila modelis ar rāvējslēdzēju pie apkakles. Jaka ir piemērota kā pārejas laika vējjaka, kuru var valkāt kopā ar T-kreklu vai biezāku džemperi. Jaka ir pilnībā izgatavota no pārstrādāta neilona - tas padara to vieglu un izturīgu. Vai meklē aizsardzību pret aukstumu intensīvas aktivitātes brīžos? Izvēlieties softshell. Lielisks variants mainīgajiem laikapstākļiem būs zīmola Helly Hansen ieteikumi. Softshell Seven J Jacket ir modelis, kas Tavā garderobē aizstās citas jakas. 2023. gada rudens var veiksmīgi aizritēt ar funkcionāla veiktspējas apģērba zīmi.

Publicitātes foto

Rudens universitātes klimatā

Atgriežoties vēsākiem laikapstākļiem, atgriežamies arī pie biezākiem džemperiem, kuri lieliski kalpo kā silta jaka. Streetwear tendences turpina iedvesmoties no sporta, tostarp beisbola, pasaules. Vai jau dzirdēji par profesionālu sportistu ikoniskajiem džemperiem, kas papildināti ar spiedpogām? Vai Tavā garderobē ir līdzīga rudens jaka? New Era vīriešu preču klāsts būs lieliska izvēle. Heritage Varsity līnija tika izstrādāta sadarbībā ar Major League Baseball, pateicoties kurai var papildināt savu ikdienas rotāciju ar slavenā kluba ikonisko logo. Siltuma komfortu nodrošinās vilnas dzija, bet neatkārtojamu stilu - labi atpazīstamās detaļas: šuves, aizdares un uzšuves. Izvēloties rudens jakas, sameklē savu modeli starp ikonisko streetwear zīmolu piedāvājumiem. Izvēlies izcilu kvalitāti un dizainu, kas liks Tev izcelties uz ielas. Jaunākās kolekcijas meklē Sizeer. Pasūti ar piegādi uz mājām - vai apmeklē tuvāko klātienes veikalu. Ir pienācis laiks sagatavot savu garderobi gadalaiku maiņai!

***

Apmaksāta reklāma!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija