7 nelielas detaļas, kas var sabojāt tavu koptēlu

Mode un stils 15.marts
 
unsplash.com
Parasti, izejot no mājām, mēs novērtējam savu izskatu no galvas līdz kājām un pārliecināmies, ka viss ir ideāli. Reizēm mūsu acīm steigā var paslīdēt garām kāda neliela detaļa, kas var nebūt glaimojoša. Dažreiz pat pati mazākā, niecīgākā detaļa/kļūme var pilnībā sabojāt izskatu. Eksperti apkopojuši septiņas lietas, kas var sabojāt jūsu koptēlu un padarīt to citu acīs nevīžīgu.

pexels.com

1. Mākslīgā iedeguma "pēdas"

Lai iegūtu brūnu ādu, daudzi cilvēki ir gatavi uz visu. Ne tikai gozēties kaitīgajos saules staros, bet apmeklēt arī solāriju un izmantot dažādus paštonējošos līdzekļus. Ja esat iecienījusi tieši paštonējošos līdzekļus, tad esiet ļoti uzmanīga. Šis būs veselīgākais veids, kā tikt pie brūnas ādas, taču tam līdzi nāk risks. Ir jābūt ļoti uzmanīgai, uzklājot šos līdzekļus uz ādas. Svarīgi ir tos vienmērīgi ieziest, citādi uz jūsu ķermeņa var parādīties nevēlami plankumi, strīpas, kas koptēlu viennozīmīgi padarīs nevīžīgu.

pexels.com

2. Nepareiza izmēra apavi

Apavi par cilvēku var pateikt ļoti daudz. Apaviem vienmēr ir jābūt tīriem, veseliem un pareiza izmēra. Tieši tā - noteicošs faktors ir arī apavu izmērs. Tas ne tikai saistāms ar komfortu, bet arī ar jūsu vizuālo tēlu. Ikviens pamanīs, ja jūsu apavi būs par mazu vai par lielu. Nepareiza izmēra, piemēram, sandales var ne tikai sabojāt izskatu, jo būs redzams, ka jūsu pēda ir par lielu tām, bet arī radīt diskomfortu un var veicināt traumu rašanos.

pexels.com

3. Bērnišķīgi matu aksesuāri

Mūsdienās pieejams ļoti plašs klāsts ar dažādiem matu aksesuāriem. Pateicoties tiem, jūs varat radīt sev dažādus tēlus. Lai arī šādi aksesuāri var piedot odziņu jūsu izskatam, svarīgi ir ievērot robežas. Nelieciet matos bērniem paredzētus matu aksesuārus, piemēram, spilgtas matu lentes ar pušķīšiem. Nepērciet sev matu aksesuārus bērnu nodaļās! Šādi aksesuāri var sabojāt jūsu koptēlu.

unsplash.com

4. Dezodoranta traipi uz drēbēm

Diemžēl reizēm dezodoranti ir ne tikai uzticami palīgi cīņā ar sviedriem un nepatīkamu aromātu, bet var sagādāt arī likstas. Tie var nosmērēt apģērbu, piemēram, uz tumšas krāsas apģērba var parādīties balti plankumi. Šāds defekts var padarīt jūsu tēlu nevīžīgu. Tieši tāpēc rūpīgi izvēlieties veikalā pretsviedru līdzekli, kā arī, lai izvairītos no šādas problēmas, dezodorantu uzklājiet uz ādas laikus, nevis īsi pirms došanās ārpus mājām, lai varētu kontrolēt situāciju.

unsplash.com

5. Nekvalitatīvas pieliekamās skropstas

Mūsdienās viena no populārākajām skaistumkopšanas procedūrām ir skropstu pieaudzēšana. Šo procedūru ir iespējams veikt gan salonā, gan mājās. Vienalga, kur veicat šādu procedūru, svarīgi ir izmantot kvalitatīvus materiālus, kā arī būtiski ir pievērst uzmanību skropstu izmēram - pārāk garas, pūkainas, biezas skropstas nebūs glītas, tās var pat izskatīties bezgaumīgas. Izvēlieties par labu dabiskāka izskata skropstām.

unsplash.com

6. Sausas lūpas

Sausas lūpas ne tikai rada diskomfortu, bet arī nav vizuāli pievilcīgas. Tāpēc svarīgi ir tās skrubēt, lai atbrīvotos no atmirušajām ādas šūnām, un mitrināt ar lūpu balzamu.

Svarīgi brīžos, kad jums ir sausa lūpu āda un nav iespējams to nolobīt nost, neklāt uz lūpām koši sarkanu lūpu krāsu. Krāsa uzklāsies nevienmērīgi, un nebūs glīts koptēls! Šādos brīžos lietojiet barojošu lūpu balzamu.

pexels.com

7. Novalkāta ādas soma

Diemžēl ikkatrai lietai, aksesuāram un mantai ir savs mūžs. Arī kvalitatīvas ādas somas "nedzīvos" mūžīgi - ar laiku tās novalkājas un vairs nav glītas. Ja jūsu ādas soma ir zaudējusi savu sākotnējo krāsu, spīdumu, uz tās parādījušies defekti (skrāpējumi, nobružājusies āda), ir pēdējas laiks to nomainīt pret jaunu. Šāda rokassomiņa, lai arī pati izskatīsieties un jutīsieties perfekti, bojās jūsu koptēlu.


Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija