Traģiski notikumi pie Svētciema: pēc sadursmes ar "fūri" iet bojā vieglā auto šofere

tautaruna.lv 30.augusts 2019, 14:13
 
Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā
Ceturtdienas rītā uz valsts galvenā autoceļa – VIA Baltica, saskrējās kravas un vieglā automašīna, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ceturtdien no rīta smagā baļķvedēja šoferis brauca Igaunijas virzienā, taču aptuveni divu kilometru attālumā no Svētciema kravas automašīnai pēkšņi plīsa priekšējā kreisā riepa. Par laimi, šoferis bija spējīgs savaldīt braucamrīku un nekavējoties apstājās ceļa malā. Aiz viņa sācis veidoties neliels sastrēgums

Viena no automašīnām, kas, bremzējot tuvojās baļķvedējam, bija kādā “fūre” no Polijas. Tās vadītājs samazināja braukšanas ātrumu un gaidīja brīdi, kad viņš varēs veikt apdzīšanas manevru. Aiz viņa traucās kravas automašīna “Mercedes”, kuras šoferis acīmredzot nebija laikus pamanījis šķērsli un, izvairoties no sadursmes, iebrauca pretējā joslā. Diemžēl tur atradās vieglā automašīna “Volkswgen Passat”un abi šoferi vienlaicīgi izlēmuši griezt stūri pa labi.

“Es viņu piespiedu un iestūrēju gravī. (DP: Tā sanāca, ka jūs abi mēģinājāt izvairīties no sadursmes, bet braucāt vienā virzienā?) Es pat centos izvairīties no sadursmes ar viņu. Ja es būtu sabojājis savu mašīnu un ”fūri”, tas vēl nekas, bet, kad es ieraudzīju viņu, nolēmu ar ”purnu” iebraukt gravī. Esmu piesprādzēts, man ir liela mašīna, apgāztos, man būtu tikai nobrāzumi,” teic šoferis.

Rezultātā abi auto nokļuva grāvī, bet “Volkswagen” spēkrats daļēji pakļuva zem “Mercedes” kravas auto. “Volkswagen” šofere guva kritiskus ievainojumus. Viņas dzīvība izdzisa mediķu automašīnā pa ceļam uz slimnīcu. Smagā stāvoklī ir arī vieglā spēkrata pasažiere, kas sēdēja blakus. Par viņas dzīvību pašlaik cīnās ārsti.

Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā

Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā

Par traģisko incidentu policijā jau sākts kriminālprocess. Tā kā liecības par notikušo atšķiras, tiks izjautāti aculiecinieki.

Avots

View this post on Instagram

A post shared by dtp_latvia (@sadursme) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas