Uģis Kuģis atzīstas kādā grēkā

tautaruna.lv 5.maijs, 17:30
 
Ekrānšāviņš
Uģis Kuģis ar sievu Lindu raidījumā “Ģimene burkā” nolēmuši doties uz Latvijas banku, lai krišnaītu templim saziedoto sīknaudu samainītu pret banknotēm. Līdz šim sadarbība ar finanšu iestādēm Uģim gan bijusi ne visai veiksmīga – kredītu tās viņam nedodot. Varbūt pie tā vainīga Uģa sabojātā karma? Pa ceļam uz banku Uģis dalās bērnības atmiņās un Lindai atzīstas, ka bērnībā vecākiem nozadzis piecus latus.

“Man tāda karma, ka man kredītu nedod, un es arī neprasu, kāpēc, un es arī neuzbāžos, jo kam kredītu? Laimīgie kredītu nenēsā!” Uģis atklāj pirms došanās uz Latvijas banku. Ceļā viņš dalās atmiņās par to, kā bērnībā gribējis kļūt neredzams, lai varētu paslēpties kādā veikalā vai bankā, un atzīstas sievai, ka reiz apzadzis vecākus: “Es atceros, ka es vienreiz mammai un tētim nozagu piecus latus, tas bija ļoti neveikli. Es sapirku mantiņas, viņi man prasīja, no kurienes es tās mantiņas dabūju, un es nevarēju atbildēt īsti. Tā bija ļoti, ļoti neveikla situācija”.
Nonākot bankā, Kuģu ģimeni sagaida kārtējā neveiksme finanšu lietās - sīknaudu pret banknotēm šeit samainīt nevar. Vai tiešām bērnībā pastrādātais nedarbs būtu sabojājis Uģa Kuģa naudas karmu?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas