Kaimiņš publicē kādus komentārus saņēmis pēc paziņojuma par veselību

Rita Lazda 26.aprīlis 2020, 12:24
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Sestdien 13.Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš informēja, ka izveseļojies no jaunā koronavīrusa Covid-19. Tiesa, šorīt viņš sociālajā tīklā facebook publicējis pārdomas par to, cik skarbus komentārus saņēmis no līdzcilvēkiem.
"Skatos un domāju. Kā tā var būt un kas tie ir par mūsu līdzcilvēkiem? Starp mums. Es ikdienā tādus ļaudis nesatieku, neredzu. Vismaz acīs nerādās- ne uz ielas, nedz arī kur citur. Kad satieku cilvēkus - viņi visbiežāk laipni uzsmaida un dod man pozitīvu impulsu. Ir priecīgi satikt un aprunāties," sociālajā tīklā facebook raksta politiķis.

"Saprotu, ka puse šeit ir troļļi, bet otra puse patiešām ir starp mums. Tie ir normāli, īsti cilvēki, kurus satiekam savās ikdienas gaitās. Un pēc tam viņi apsēžas uz dīvāna un- "aiziet" šis. Un es vienkarši pateicu ka esmu vesels no covid 19 vīrusa. Šis pat nav politisks temats, kur spēju attaisnot emocionāli sakāpinātas negācijas un uzskatus. Bet klaja naida runa veselības kontekstā?"

Artuss Kaimiņš arī uzdod retorisku jautājumu, vai kāds vēlas šādu dzīvi, atbildot, ka tad nepieciešams sākt politisko karjeru.

Viņa apkopotajos komentāros redzams, ka daudzi nav kautrējušies politiķi apvainot, lietot necenzētu leksiku, vai pat izteikt piezīmes par viņa veselības stāvokli.

"Kam tu esi vajadzīgs?" savā viedoklī skarbi jautā kāds komentētājs. "Viņu Saeimas ēkā tikai skafandrā var laist, savādāk atkal sērgu atvilks," komentāros nav kautrējies norādīt kāds cits. "Labāk paliec karantīnā uz visiem laikiem. Nē, nopietni, lūdzu nestaigā pa manu Zemi," komentētāja piezīmi ekrānšāviņā parāda pats A.Kaimiņš. "Melis un tautas čakarētājs," savā komentārā apvainot deputātu nevairās kāda persona.

Jau vēstīts, ka sestdien politiķis publicēja ekrānšāviņu no analīžu izraksta, kurā teikts, ka viņš ir Covid-19 negatīvs. Kaimiņa kungs informēja, ka mājas karantīnā saslimšanas dēļ pavadījis 34 dienas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:37

Jaunākās diskusijas