Viņķele par plaši apspriesto Kariņa interviju: Līdz nelabumam pretīgi klausīties

tautaruna.lv 24.aprīlis, 4:00
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Plašas diskusijas sabiedrībā raisījusi bijušā premjera un ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa sniegtā intervija raidījumam "Krustpunktā". Viņš joprojām apgalvoja, cik nezinošs bijis par aviospecreisu izmaksām, aicināja uzdāvināt valdībai nekustamo īpašumu rezidences veidošanai un arī atvainojās sabiedrībai.

"Ļaudis saka, ka jūs dzīvojat galīgi atrauti no realitātes un nesaprotat tos cilvēkus, kuri skaita naudu," Kariņa skaidrojumu mutulī iestarpina žurnālists. "Es varu izprast cilvēkus, kuri domā, ka jebkurš politiķis ir atrauts no tautas. Es vēlos atvainoties ikvienam, kurš jūtas jebkādā veidā aizvainots par valdības lēmumiem. Es esmu darījis to labāko, kā es to esmu uztvēris, kas būs labāk valstij [...]. Esmu atkāpies no amatiem, bet mani turpina izsmiet. Tas ir pazemojoši," tā Kariņš.

Iveta: Šitā pašnorakties... Nu kā var gribēt būt lielos amatos un runāt tādas muļķību atmaskojošas idejas.

"Izrādās, lidojumi bija tikai sākums. Plānā bijusi mecenātu dāvināta (!) rezidence, jo premjeram nav jādomā par savu ikdienu," raksta politiķis Edvīns Šnore.

Andris: Nav nemaz tik slikta ideja. Šim konkrētajam, domāju, tiešām varētu dāvāt pansiju Rīgā, Tvaika ielā 2. Profesionāli speciālisti gādātu, lai Krišjānim par ikdienu nebūtu jālauza galva.

Valdis: Mecenāti varētu arī dāvāt pili ar privātu akvadiskotēku kompleksu. Kautrība un pieticība metama pie malas! Nepieciešams īstenot ambīcijas uz izcilību un augtgriba!

Pildspalva: Kā jau teicu, vēl tikai dzimtļaudis piemirsa pieprasīt.

Anita: Vnk fantastika. Un cilvēks nesaprot, par ko ir stāsts! Bet mēs taču, cerams, saprotam, ka viņš jau tur nav tāds vienīgais citplanētietis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:46

Jaunākās diskusijas