# ĶIRBJU PANKŪKAS
Sastāvdaļas:
- 200 g pagatavota ķirbja mīkstuma (mīkstums iepriekš izcepts cepeškrāsnī)
- 150 ml piena
- 120 g kviešu miltu
- 40 g cukura
- 2 olas
- 30 g kokosriekstu skaidiņu
- 3 ēd.k. eļļas
- 1.5 tējk. kanēļa
- 1 tējk. cepamā pulvera
- vaniļas cukurs vai vaniļas ekstrakts
- eļļa cepšanai
Pagatavošana:
-
Bļodā ar dakšiņu samīca ķirbja mīkstumu ar cukuru un vaniļas cukuru vai vaniļas ekstraktu, pievieno olas, eļļu, miltus, kokosriekstu skaidiņas, cepamo pulveri un kanēli, tad iemaisa pienu.
-
Pankūkas cep uz pannas sakarsētā eļļa no abām pusēm glīti brūnas, pasniedz ar medu.
* Recepte no bloga naskoties.com
Komentē