Trīs vienkāršas un ātri pagatavojamas ķirbju ēdienu receptes

Virtuvē 6.oktobris 2018
 
Rita Lazda, Rita Lazda
 

3 / 3

pixabay.com

# ĶIRBJU PANKŪKAS

Sastāvdaļas:

  • 200 g pagatavota ķirbja mīkstuma (mīkstums iepriekš izcepts cepeškrāsnī)
  • 150 ml piena
  • 120 g kviešu miltu
  • 40 g cukura
  • 2 olas
  • 30 g kokosriekstu skaidiņu
  • 3 ēd.k. eļļas
  • 1.5 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • vaniļas cukurs vai vaniļas ekstrakts
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana:

  1. Bļodā ar dakšiņu samīca ķirbja mīkstumu ar cukuru un vaniļas cukuru vai vaniļas ekstraktu, pievieno olas, eļļu, miltus, kokosriekstu skaidiņas, cepamo pulveri un kanēli, tad iemaisa pienu.

  2. Pankūkas cep uz pannas sakarsētā eļļa no abām pusēm glīti brūnas, pasniedz ar medu.

* Recepte no bloga naskoties.com

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija