Vajadzēs:
(16 līdz 18 procijām jeb 1,9 litriem)
- augļi un ogas pēc izvēles + citrona šķēlītes;
- 3 ēdk. citrona sulas
- 1 gl degvīna ar citrusa garšu;
- 2 gl granātābolu sulas;
- 1 1/2 gl dzērveņu sulas;
- 3 ēdk. kanēļa sīrupa;
- 1 pudele šampanieša;
- 1 1/2 gl ginger ale limonādi;
- piparmētru lapiņas dekorēšanai;
- granātābola sēkliņas dekorēšanai;
- ledu.
Pagatavošana:
1. Sagrieziet augļus nelielos gabaliņos.
2. Lieciet lielā bļodā sagrieztos augļus, ogas un ledu.
3. Pievienojiet klāt degvīnu, granātābolu un dzērveņu sulas, kanēļa sīrupu.
4. Visu kārtīgi samaisiet.
5. Lēnām visām sastāvdaļām pielejiet klāt šampanieti un ginger ale.
6. Pievienojiet punšam klāt piparmētru lapiņas un granātābolu sēkliņas.
Komentē