Šefpavāre nosauc, kuri ir paši labākie dārzeņi marinēšanai

Virtuvē 1.septembris 2023
 
pexels.com
Šis ir īstais laiks, kad novākt mazdārziņā izaudzēto un parūpēties par ziemas krājumiem. Daudzās mājās šobrīd norit aktīva konservēšanas sezona. Šefpavāre Silvija Fontaina savā "Feasting at Home" mājaslapā nosauc dārzeņus, kuri būs īpaši gardi, ja tos iemarinēsiet.

Šefpavāre nosauc, viņasprāt, kurus 11 dārzeņus ieteicams ikvienam iemarinēt jeb tie konservētā veidā garšo izcili.

Protams, ka topā iekļauti ar tik ļoti plaši zināmie gurķi, kur ikkatrai mājsaimniecei ir sava īpašā marinēšanas recepte.

Tāpat šefpavāre iesaka marinēt zaļā pākšu pupiņas, sparģeļus, neliela izmēra burkānus, bietes, rāceņus, redīsus, sīpolus, čili piparus, sarkano papriku un cukinī.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija