Vajadzēs:
- ledus trauciņu;
- vārītus suši rīsus;
- dažādus svaigus produktus (piem., lasi, tunci, avokadu u.c.) suši pagatavošanai pēc izvēles;
- karoti;
- šķīvi.
Process:
1. Ledus trauciņa iedaļu apakšā ievietojiet izvēlētos svaigos produktus. Katrā no iedaļām ielieciet vienu produktu, piemēram, avokado gabaliņu.
2. Pa virsu avokado uzlieciet suši rīsus. Kārtīgi piespiediet rīsus, lai tie perfekti iegultos formā.
Iepriekšējos soļus atkārtojiet līdz visas ledus trauciņa iedaļas pildītas ar dažādām sastāvdaļām un rīsiem.
3. Ņemiet šķīvi. Apgrieziet otrādi ledus trauciņu un lieciet to uz šķīvja. Ar karoti pasitiet pa ledus trauciņu, lai no tā iedaļām "iznāktu laukā" perfektas formas suši.
Komentē