3 padomi, kā sagriezt sīpolus bez asarām

Virtuvē 19.februāris
 
unsplash.com
Kā sagriezt sīpolu bez asarām? Daudzi meklē atbildes uz šo tik vienkāršo jautājumu. Pastāv daudz un dažādi triki, kā to paveikt. Daļa no tiem ir veiksmīgāki, citi nemaz nestrādā. Šoreiz Jums piedāvājam trīs trikus, kuri, iespējams, atvieglos jūsu ēst gatavošanu un nebūs jālej liekas asaras!

unsplash.com

1. veids

Ņemiet pusi citrona. Izspiediet citrona sulu uz dēlīša, uz kura grasāties sagriezt sīpolu. Iespējams, citrona sula palīdzēs Jums neraudāt, kamēr griežat sīpolus!

unsplash.com

2. veids

Vēl viens veids, kā mazināt iespējamību, ka jūsu acis asaros, griežot sīpolus, ir pirms to griešanas tos sasaldēt. Ielieciet sīpolu uz 15 minūtēm saldētavā un pēc tam mēģiniet to sagriezt.

unsplash.com

3. veids

Trešais veids paredz būt nedaudz "radošākiem". Ielejiet bļodā ūdeni un mēģiniet sīpolu sagriezt zem ūdens. Bet esiet uzmanīgi, neiegrieziet pirkstā!

Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Tur bija taads vaards kaa "iespeejams". Un taa visticamaak arii buus. Pameegjiniet ko reaalaaku: panjemiet siipolu, sameerceejiet nazi aukstaa uudenii, atveriet logu, mizojiet un grieziet siipolu pie atveertaa laga. Nazi ik peec laika atkaartoti sameerceejiet aukstaa uudenii.

19.februāris Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija