4 ieteikumi, kā pareizi uzlādēt telefonu, lai paildzinātu tā kalpošanas laiku

Auto, tehnika, IT 11.novembris 2023
 
unsplash.com
Jauna mobilā telefona iegāde nav lēts prieks. Tāpēc ir svarīgi parūpēties par savu telefonu, lai tas kalpotu pēc iespējas ilgāk.

unsplash.com

1. Neturiet pie lādētāja pilnībā uzlādētu tālruni

Kā min eksperti, tad viens no veidiem, kā mēs bojājam savu mobilo telefonu un datoru akumulatorus, ir atstājot tos pieslēgtus pie strāvas pat tad, kad tie ir 100% uzlādēti. Tāpēc tiklīdz pamanāt, ka jūsu elektroniskā ierīce ir uzlādēta, nekavējoties to atvienojiet no strāvas padeves.

unsplash.com

2. Nav nepieciešams telefonu uzlādēt līdz 100% atzīmei

Tālruņa akumulatoram nav jābūt pilnībā, 100% uzlādētam. Interesanti, bet eksperti norāda, ka tā uzlāde līdz 100% var būt kaitīga. Ieteicams vienmēr, kad ir iespējams, atvienot telefonu no strāvas padeves, kad tas vēl nav pilnībā uzlādēts.

unsplash.com

3. Izmantojiet katru iespēju, lai uzlādētu telefonu

Brīžos, kad aktīvi izmantojat savu telefonu un pamanāt, ka tā baterijas uzlādes līmenis tuvojas kritiskajai robežai, pieslēdziet to pie strāvas. Eksperti aicina negaidīt brīdi, kad telefons pilnībā izlādēsies, lai to uzlādētu.

unsplash.com

4. Ko darīt, ja telefons lādēšanas brīdī ļoti sakarst?

Ja lādējot telefonu, tas mēdz pamatīgi uzkarst, tad nepieciešams lādēšanas brīdī noņemt nost vāciņu vai maiciņu. Tāpat ieteicams nelādēt telefonu tiešos saules staros, lai neveicinātu tā pārkaršanu.

Avots

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija