Neparasts darba sludinājums! Par filmu skatīšanos piedāvā naudu

tautaruna.lv 26.aprīlis, 10:30
 
pexels.com
ASV Finanšu konsultāciju vietne "FinanceBuzz" izvietojusi darba sludinājumu. Viņi meklē cilvēku, kurš nekad nav redzējis nevienu "Zvaigžņu karu" filmu, lai piedāvātu tās visas noskatīties un nopelnīt par to 1000 ASV dolāru, ziņo medijs "UPI".

"FinanceBuzz" savā tīmekļvietnē raksta, ka pavisam drīz, kad Latvijā svinēs neatkarības atjaunošanas dienu, tiks atzīmēta "Zvaigžņu karu" diena.

4. maijs pasaulē tiek atzīmēts, kā filmas "Zvaigžņu kari" diena.

"Finance Buzz" vēlas atrast kādu, kas nekad nav redzējis nevienu no deviņām "Zvaigžņu karu" filmām, lai tās noskatītos un novērtētu.

Izvēlētajam kandidātam būs jānoskatās katra filmas daļa hronoloģiskā secībā.

Par visu filmu noskatīšanos un novērtēšanu uzņēmums sola samaksāt 1000 ASV dolāru, un vēl 100 dolāru tiks piešķirti, lai segtu filmu straumēšanas izmaksas.

Uzņēmums šādu vakanci nolēmis izsludināt par godu tam, ka filmas pirmā daļa iznākusi pirms 25 gadiem. Uzņēmums sludinājumā norādījis, ka tā darbinieki ir lieli "Zvaigžņu karu" fani un tāpēc nav objektīvi, un vēlas noskaidrot "neatkarīga eksperta" viedokli, vai šīs filmas tik tiešām ir tik labas, kā viņiem šķiet.

Diemžēl Latvijas iedzīvotāji nevar pretendēt uz šo labi apmaksāto vakanci, jo uz to var pieteikties ne tikai cilvēks, kas neko nezina par "Zvaigžņu kariem", bet arī ir jādzīvo ASV un jābūt 18 gadus vecam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:24

Jaunākās diskusijas