7 svarīgas lietas, lai neapkaunotu sevi restorānā

Dzīvo gudri! 30.oktobris 2020
 
LifeHacks.lv, Agate Grebže
 

3 / 7

Pexels.com

3. Gaļas sadalīšanai vienmēr neizmanto nazi

Protams, visbiežāk gaļa ir jāgriež ar nazi. Tomēr ir situācijas, kad tas var liecināt par sliktām manierēm. Piemēram, ēdot maltās gaļas ēdienus, ja iespējams, to vajag sadalīt, nokniebjot ar dakšas malu.

Ja tomēr gaļas gabals paredzēts ēšanai ar nazi, nesagriez visu uzreiz. Katrs nogrieztais gabaliņš uzreiz jāliek mutē, citādāk gaļa ātrāk paliek auksta un zaudē garšu.

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Pirmkārt restorāna apmeklētājs ir klients un restorāns no klientiem pastāv, tas zināms visā pasaulē, tikai Latvijā pārdzīvo kā neapkaunot sevi, patiesībā restorānam jādomā kā neapkaunot sevi un nezaudēt klientus

30.oktobris 2020 Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija