3 lietas, ko dara vīrieši, kas nepatīk vairumam sieviešu

Dzīvo gudri! 18.februāris
 
pexels.com
Katrai ir sava gaume un lietas, kas patīk vai nepatīk. Tomēr reizumis daudzu sieviešu domas var sakrist atsevišķās lietās, kas saistāmas ar vīriešiem jeb savu otro pusīti. Izrādās, ka tieši šīs trīs lietas kaitina vairumam sieviešu viņu vīriešos.

pexels.com

1. Pārāk daudz draugu sieviešu

Daudzām sievietēm nav pieņemami vai nepatīk, ja vīrietim ir daudz draudzenes - sievietes. Lai izteiktos precīzāk, vīrietim ir tuvākas attiecības ar savām sieviešu kārtas draudzenēm, nekā vīriešiem. Šāds fakts, uzsākot jaunas attiecības, var radīt spriedzi, jo var rasties greizsirdība, nedrošība jeb grūtības uzticēties jaunajam partnerim. Bieži vien sievieti nomoka bažas, ka viņu mīļotais cilvēks varētu viņu krāpt ar savu draudzeni.

pexels.com

2. Uzmanības trūkums

Sievietes sava partnera klātbūtnē visbiežāk cenšas izskatīties lieliski. Nereti tas notiek tieši, lai pievērstu vīrieša uzmanību. Šādās reizēs, ja mīļotais cilvēks neizsaka komplimentu, nepievērš uzmanību, tas var kaitināt un pat sadusmot sievieti. Sievietes vēlas, lai viņu mīļotais pamanītu viņas centienus un ik pa laikam izteiktu kādu komplimentu.

pexels.com

3. Neieklausīšanās

Ikvienam cilvēkam patīk, ja viņā ieklausās. Ja sarunas laikā sieviete jūt, ka viņas mīļotā domas ir citur un viņš neieklausās viņā, var rasties konflikts, dusmas un aizkaitinājums. Šis ir viena no vispopulārākajām lietām, kas sievietēm bieži vien visvairāk kaitina viņu partnerī.


Avots

Noderēja?

Komentāri 1

Komentē 1

 
Anonīms
 

Pirmajā jautājumā. Viņa pati maina attiecības un uztraucas, ka to pašu var izdarīt vīrietis. Monogāmajā tradicionālajā laulībā sieviete tiek novērtēta- vai viņa neiesmērēs vīrietim svešu bērnu. Ja vērtējums ir neapmierinošs viņa netiks bildināta. Rezultāts ir redzams sieviešu sludinājumos- meklēju savam bērnam labāku tēti. Tas ir tieši tas, ko vīrieši nevar ciest.

18.februāris Atbildēt
 

Lasītākie

Autorizācija