Nelaime Garkalnes pusē: traģiski iet bojā vīrietis

tautaruna.lv 11.aprīlis, 12:15
 
Vladislavs Proškins/F64
Otrdien ap pulksten astoņiem vakarā Garkalnes pusē gāja bojā kāds automašīnas “Citroen Berlingo” vadītājs. Spēkrats ietriecās kokā un aizdegās. Garāmbraucēji centās izglābt iesprostoto šoferi, taču bez panākumiem, vēsta "Degpunktā".

Par aso līkumu uz autoceļa Garkalne-Alauksts Ropažu novadā vietējie iedzīvotāji savas atvases brīdina jau kopš bērnības. Vēl pirms kāds jaunais šoferis saņem autovadītāja apliecību, vecāki atgādina par vietu netālu no mājām, kur nositušies vairāki cilvēki.

Otrdien bēdīgi slavenajā līkumā gāja bojā kāds vīrietis, kurš sēdēja pie “Citroen Berlingo” stūres. Vadītājs nobrauca no asfalta un ietriecās kokā. Mirkļus vēlāk sadragāto automašīnu pamanīja citi ceļu satiksmes dalībnieki. Sieviete, kura brauca garām negadījuma vietai, stāsta, ka pirmais glābšanas darbus uzsāka kāds motocikla vadītājs.

“Ieraudzīju, ka motociklists apstājas un vicina ar rokām, jo grāvī ir mašīna un deg. Es apstājos. Viņš skrēja klāt, lai mēģinātu viņu (cietušo) izvilkt ārā. Pa to laiku es zvanīju 112, mēģināju atrast ugunsdzēšamo aparātu. Tikmēr apstājās vēl viens motociklists. Viņi atvēra vaļā mašīnas durvis, bet tas cilvēks nereaģēja, viņš bija bezsamaņā. Viņi nevarēja viņu paspēt izvilkt ārā, jo mašīna jau bija degoša. Brīdī, kad es zvanīju 112, kas bija pusminūtes laikā, mašīna jau dega pilnās liesmās,” pastāsta sieviete, kas centās bojāgājušajam palīdzēt.

Kad ieradās operatīvie dienesti, vadītājs jau bija zaudējis dzīvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:13

Jaunākās diskusijas