Blogeri iesaka - 2018. gada labākie ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi

LV Blogeri 21.decembris 2018
 
ZK Zane, Krista
 

3 / 4

Arī matu kopšanā, mūsuprāt, viss ir vienkārši - galvenais ir sistemātiska matu kopšana ikdienā ar piemērotiem un rūpīgi izvēlētiem produktiem + dziļāka kopšana pāris reizes nedēļā, izvēloties maskas. Noteikti iesakām arī pēc-mazgāšanas līdzekļus, kas papildus mitrina, kopj un aizsargā matus. Kā arī - modes lieta - sausais šampūns, kas noteikti ir kļuvis par iemīļotu SOS produktu daudzām, arī mums! Mūsu saraksts nav garš, taču - patiešām labs!

Šampūni un kondicionieri

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

MOSSA Vitamin Moisture šampūns (300ml, 9.59€) un Vitamin Moisture balzāms (200ml, 9.59€)
Šampūns un kondicionieris ar ogu spēku - zemeņu ekstraktu, vērtīgiem vitamīniem un antioksidantiem. Mitrina, piešķir spēku un mirdzumu. Burvīgi ikdienas matu kopšanas produkti ar svaigu, vasarīgu aromātu - pēc ogām un dabas. Šampūns lieliski attīra, nepadara matus spurainus vai sausus. Kondicionieris nogludina, uzlabo matu elastību, palīdz tos viegli izķemmēt. Pēc izžāvēšanas mati ir gludi, tajos jaušams jauks, dabisks mirdzums.
The Body Shop Ingvera šampūns (250ml, 9.90€) un Ingvera kondicionieris (250ml, 9.90€)
Matu kopšanas komplekts jutīgai un prasīgai galvas ādai. Maigs, bet ļoti iedarbīgs - lieliski attīra, nomierina galvas ādu. Cīnās ar sausumu, blaugznām, niezi. Satur atsvaidzinošo ingvera saknes ekstraktu, bērza un baltā vītola mizas ekstraktus, kam piemīt savelkošas īpašības, un medu, kas padara matus stiprākus un lokanākus, aizkavējot to lūšanu un šķelšanos. Sastāvā esošie vitamīni un minerālvielas uzlabo sausu, ķīmiski apstrādātu matu izskatu, padara tos gludākus un spīdīgākus. Jo skaisti mati sākas ar veselīgu galvas ādu! Mums ļoti patika šis matu kopšanas komplekts, kas burtiski uzlādē matus ar enerģiju, padara tos spēcīgākus un veselīgākus. Ideāls arī normālai galvas ādai!

Maskas

Zane Ragaine (Mana Pasaku Pasaule)

DABBA Nostiprinoša eļļa matiem ar bērzu un nātri (50ml, 19.90€)
Maska-eļļa lietošanai pirms matu mazgāšanas ar vērtīgām augu eļļām, ekstraktiem. Iedarbojas galvenokārt uz galvas ādu - uzlabo mitruma līmeni, novērš sausumu, pabaro. Līdz ar to mati iegūst jaunu spēku un veselīgāku izskatu. Lietojama 1-2x nedēļā, ieklājot matos pie saknēm un nedaudz galos, iemasējot un paturot 30 minūtes, tad mazgājot matus kā parasti. Ar jauku, dabisku, vasarīgu pļavas aromātu. Pirmos rezultātus var sajust un redzēt ātri - jau pēc pāris nedēļu lietošanas. Galvas āda jūtas labi, mati izskatās kuplāki, veselīgāki, kļūst mirdzošāki. Lietojot ilgtermiņā, uzlabojas matu augšana, tie mazāk izkrīt.
GOSH Coconut oil maska visiem matu tipiem (175ml, 7.99€)
Visām kokosriekstu cienītājām! Jauks atklājums - aromātiska, pēc konsistences viegla matu maska, kas labi klājas matos un sniedz burvīgu rezultātu. Mati kļūst izcili maigi, gludi, viegli ķemmējami. Pabaroti, mitrināti, atguvuši dzīvīgumu un enerģiju! Maska derēs visiem matu tipiem, nav smaga, nepadara matus taukainus. Sastāvā kokosriekstu eļļa, šī sviests, Pro-vitamīns B5 un keratīna proteīni. Labi iedarbojas arī uz matu galiem - nogludina, mazina to šķelšanos.
Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija