Stiprinām imunitāti - vai ir izgudrots kas jauns?

Viedoklis 20.marts 2020
 
Lifehacks.lv
VG Viktorija Gabrjuna
 
Kā stiprināt savu imunitāti un tādejādi pasargāt sevi tostarp arī no koronavīrusa - tas patlaban ir viens no aktuālākajiem jautājumiem.

Vispārzināmā patiesība ir roku mazgāšana, veselīgs uzturs, fiziskās aktivitātes un pastaigas svaigā gaisā.

Taču cilvēkiem neapnīk meklēt informāciju par to, kā tad vēl var sevi pasargāt no vīrusiem.

Manu uzmanību piesaistīja spāņu zinātnieku atziņas, proti, viņi nosaukuši vienkāršus produktus, kas labvēlīgi ietekmē imūnsistēmu. Šie produkti it kā neļaujot attīstīties slimībām.

Tātad galvenais - kas šie ir par brīnumproduktiem? Pēc spāņu zinātnieku teiktā, šajā laikā jo īpaši uzturā būtu jāiekļauj ķiploki, mandeles, mellenes, mājās gatavots vistas buljons, brokoļi, sēnes, tumšā šokolāde un citrusaugļi. Savukārt no garšvielām visveselīgākās ir ingvers un kurkuma. Interesanti, ka veselīgākais piena produkts šajā laikā esot kefīrs.

Viens no labākajiem dzērieniem, kas labvēlīgi ietekmē imūnsistēmu, esot zaļā tēja.

Protams, atradīsies kāds, kas teiks, kas tas ir kārtējais bezjēdzīgais zinātnieku pētījums, taču, ja paskatās no citas puses, vairums no šiem produktiem bieži vien ir mūsu virtuvēs un to iekļaušana uzturā neprasa lielas pūles. Netici, ka viena mandeļu sauja tevi tiešām pasargās no koronavīrusa? Nost ar skepsi! Atceries, ka domām ir liels spēks.

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija