Kas ir tavā šīs vasaras dzērienu kartē?

Viedoklis 14.jūnijs 2022
 
Lifehacks
VG Viktorija Gabrjuna
 
Lai gan šogad mūs vasara īsti nelutina (taču ticu un ceru, ka viss vēl priekšā), piekritīsiet, ka mēs tomēr cenšamies dzīvot tā vasarīgi - bikses nomainām pret šortiem un karstos dzērienus pret aukstajiem.

Ir ļoti daudz dažādu vasaras dzērienu. Parokoties interneta dzīlēs, var atrast, ko vien sirds kāro - dažādas receptes ar ūdeni, tējām, kafijām, sīrupiem.

Katru gadu esmu savu vasaras top dzērienu meklējumos un cenšos izmēģināt kaut ko citu.

Šogad manos favorītos ir divi dzērieni - viens pavisam diētisks un viegls un otrs - treknāks, kalorijām bagātāks un saldāks. Galvenais - abi ir auksti.

Uzreiz brīdinu, ka, daloties ar receptēm, iespējams, daudziem neatklāšu neko jaunu, bet varbūt atgādināšu par ko labi aizmirstu veco.

Ūdens ar citronu vai greipfrūtu un gurķi

Uz aptuveni 3 - 4 litriem ūdens ņemu vienu sagrieztu citronu vai greipfrūtu un vienu vidēja izmēra sagrieztu gurķi. Mans ieteikums - dzērienu pagatavot un atstāt ledusskapī uz nakti, tad no rīta būs neticami garda, viegla vasaras limonāde.

Kafija ar ledu vjtenamiešu gaumē (nosaukumu izlasīju internetā un tas mani ieintriģēja)

Glāzē ieliek ledu, pievieno trīs ēdamkarotes iebiezinātā piena un krūzīti atdzesētas melnas kafijas. Teikšu kā ir - ja garšo minētās sastāvdaļas, tas var kļūt par vienu no iecienītākajiem vasaras gardumiem.

Lai labi garšo!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija