Kā ar smaidu spert soli jaunajā 2021.gadā

Viedoklis 18.decembris 2020
 
Lifehacks
VG Viktorija Gabrjuna
 
Nebūšu oriģināla, jau simto reizi sakot, ka šis gads bija ļoti atšķirīgs no visiem iepriekšējiem. Covid-19 savu zīmogu atstājis ne tikai mūsu ikdienā, darba gaitās un emocionālajā stāvoklī, bet arī svētku svinēšanā. Šogad 2021.gadu sagaidīsim bez dejām ballē, šampanieša glāžu saskandināšanas plašā jo plašā svinētāju lokā un bez svētku salūta. Te laikam varētu pielikt punktu, samierināties un dzīvot tālāk, bet nē. Man ir ideja.
Gribētos ticēt, ka lielāka daļa cilvēku cer un tic - nākamais gads būs labāks nekā šis, katram no sava skatupunkta, bet viennozīmīgi labāks.

Es arī ticu, un vēl ticu tam, ka lielā mērā cilvēks pats ietekmē savu skatījumu uz lietām, neatkarīgi no apstākļiem, un ticu veiksmes talismaniem.

Tāda interesanta lieta... Palasot vairāk par tiem, uzzinu, cik daudzveidīgi mēdz būt veiksmes talismani. Vienam ap plaukstas locītavu sarkans dzīpariņš, citam ķēdītē zodiaka zīmes kulons, vēl kādam kabatā akmentiņš. Lasi vairāk.

Es teiktu, ka gada nogale ir piemērotākais veids, lai atrastu veiksmes talismanu tieši sev un jaunu gadu sāktu ne tikai ar jaunu laimi, kuru ar nezūdošu entuziasmu vēlam cits citam, bet arī veiksmi. Interesanti, ka var izpildīt testu un noskaidrot, kurš no četriem populāriem talismaniem ir jums piemērotākais.

Kad veiksmes talismans atrasts, jānodrošina, lai nākamgad domājam un sapņojam pēc iespējas pozitīvāk, labvēlīgāk, mierīgāk. Proti, varam mājās izveidot sapņu ķērāju. Lai gan sapņu ķērāji nepiederas Latvijas kultūrai, tie kļuvuši par iecienītu dekoru arī mūsmājās. Patiesībā tā izveidošana nemaz nav grūta.

Kad būsim apkārušies ar talismaniem un sapņu ķērājiem, paliek pats galvenais - sagaidīt jauno 2021.gadu tā, lai nākamajā dienā varētu pasmaidīt jaunam sākumam.

Man ļoti patika kāda ideja, kas pausta vienā TV reklāmā, proti, šogad, sagaidot Jauno gadu, mēs beidzot varēsim dejot, tā teikt, no sirds un nedomāt, ka kāds uz mums skatās ar šķību aci (jo tevi jau patiesībā gandrīz neviens neredzēs, izņemot ģimeni). Dejosim pidžammā vai savā neglītākajā džemperī, vai tieši otrādi - sapucēsimies no sirds, lai pašiem prieks! Dāmas var uzvilkt savu krāšņāko kleitu un pašas izveidot sev rotas, piemēram, glītus, pērlīšu auskariņus, kas lieliski izskatīsies, piemēram, pie melnas kokteiļkleitas.

Un vēlreiz - Jaungada naktī izpriecājamies, atslēdzam visas negatīvās domas, dejojam, našķojamies, izbaudām laiku ar tuvajiem!

P.S. Un atceries par savu veiksmes talismanu un sapņu ķērāju! :)

P.S.S. Lai, neskatoties ne uz ko, visiem skaisti svētki!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija