3. Vienmēr ēst vienu un to pašu
Uztura speciāliste Hilarija Sīsere uzsver, ka ir ļoti daudz iespēju, kā dažādos veidos pagatavot vienu un to pašu produktu, piemēram, ja negaršojot svaigi burkāni, tos var cept olīveļļā ar svaigiem garšaugiem. Jaunu ēdienu izmēģināšana ne tikai paplašinās garšu kārpiņu horizontus, bet arī papildinās ēdienkarti ar uzturvielām.
Komentē 5
To sautēto gaļu var ēst pati,ņemot vērā,ka gaļa no lielveikaliem ir butoforija-kādas garšvielas pieliksi,pēc tādām arī garšos.
Citu taukvielu vairs nav? Pamuļķie amerikosi! Ritīgu cūkgaļu,kam nevajag nekādas eļļas,pietiek ar saviem tauciņiem un vēl pāri paliek.
Nu tak muļķi,kas muļķi-"Nemāciet mani dzīvot-labāk palīdziet materiāli"! Ar mūsu "algām" un cenām uz pārtikas precēm,par to tik vien domāju.
Mani jau sāk uztraukt-ēst gatavošana.Ha,ha,ha!!! Ja tik gudri,lai atsūta man kādu muciņu avokādo eļļas-tajā vien tikai gatavošu.
Viņi visi ir tik stulbi? Vai tikai tie "apdāvinātākie" māca mūs dzīvot? Nu spriežot pēc Kariņa- mjā! Jautājumu vairs nav.