4. Visa gatavošana ar viena veida eļļu
Ir jāņem vērā, ka ne visi eļļu veidi ir paredzēti to izmantošanai augstā temperatūrā, norāda uztura speciāliste Sīsere. Viņa uzsver, ka daudzi izmanto olīveļu cepšanai, taču tā šajā procesā zaudē daudz vērtīgo uzturvielu. Sīsere iesaka izmantot avokado eļļu gatavošanai augstās temperatūrās.
Komentē 5
To sautēto gaļu var ēst pati,ņemot vērā,ka gaļa no lielveikaliem ir butoforija-kādas garšvielas pieliksi,pēc tādām arī garšos.
Citu taukvielu vairs nav? Pamuļķie amerikosi! Ritīgu cūkgaļu,kam nevajag nekādas eļļas,pietiek ar saviem tauciņiem un vēl pāri paliek.
Nu tak muļķi,kas muļķi-"Nemāciet mani dzīvot-labāk palīdziet materiāli"! Ar mūsu "algām" un cenām uz pārtikas precēm,par to tik vien domāju.
Mani jau sāk uztraukt-ēst gatavošana.Ha,ha,ha!!! Ja tik gudri,lai atsūta man kādu muciņu avokādo eļļas-tajā vien tikai gatavošu.
Viņi visi ir tik stulbi? Vai tikai tie "apdāvinātākie" māca mūs dzīvot? Nu spriežot pēc Kariņa- mjā! Jautājumu vairs nav.