Izpildi testu un uzzini, kāda tipa dāvinātājs esi

Atpūtai un izklaidei 18.decembris 2019
 

2 / 2

pixabay

Atbildes: 4 dāvinātāju tipi

A Apzinīgais dāvinātājs

Vienmēr esi sarūpējis elegantas, vērtīgas un pārdomātas dāvanas, kas sagādā prieku. Tu esi perfekcionists un nedz dāvanu sagāde, nedz pasniegšana nav izņēmums. Jau Ziemassvētku vakara svinībās, kad nupat tikai pasniegtas dāvanas, Tu jau zini, ko katram vēlies dāvināt nākamajos Ziemassvētkos un vari sākt kalkulēt, kuru nākamā gada atlaižu laikā kāroto varēsi iegādāties par draudzīgāko cenu. Tu māki parūpēties, lai katrs saņemtu tieši to, ko vēlas. Bet varbūt, šajos svētkos Tev ir vērts, ko patiesi vērtīgu uzdāvināt arī pašam sev?! Nu piemēram, jauna līmeņa angļu valodas apguves kursus (starp citu, NH mācību centrs, šobrīd dod iespēju mācīties 5 mēnešus, bet maksāt tikai par 3 - izdevīgi, vai ne!?) vai biļeti uz izcilu operas izrādi, bet varbūt - kādu labu grāmatu vai ceļojumu? Parūpējies par savu Ziemassvētku dāvanu, jo nez vai kāds cits šajā jomā būs tik izcils, kā Tu!

B Pēdējā brīža dāvinātājs

Tu zini, ka svarīgāks par visu ir pats cilvēks un kopā būšanas prieks, savukārt dāvanas ir vien nieki, kuru ilgai meklēšanai nav vērts tērēt laiku. Jā, dāvanu Tu “paķer” pēdējā brīdī pa ceļam, Tu esi spontāns un gadās, ka kavējies. Un tomēr, kurš gan ir teicis, ka pēdējā brīdī sarūpēta dāvana nav tā pati labākā un tieši šim vakaram noderīgākā!? Iespējams, nedaudz vairāk plānošanas spētu Tevi pasargāt no pirms svētku drudža, tomēr Tu esi gana attapīgs, lai veikli tiktu galā arī ar vissarežģītākajām situācijām. Un tomēr, ja arī šajā gadā mani, ka izgāzusies ikgadējā apņemšanās, dāvanas visiem sagādāt jau laikus, iespējams, Tev tomēr noderētu instrumenti, kas radinātu pie kārtības un apņemšanās turēšanas.

C Praktiskais dāvinātājs

Tu lieliski zini, ka saraksts, ar katram piemērotāko dāvanu, atvieglos Tev meklēšanas darbus. Tu pazīsti savus mīļos, zini viņu vaļaspriekus un hobijus, lietas, kas viņiem nepieciešamas, tāpēc atvēli laiku garākām pastaigām pa veikaliem, lai katram atrastu tieši to dāvanu, kas viņam sagādās visvairāk prieka un būs noderīga. Tu neesi cilvēks, kas izvēlas niekus un “putekļu krājējus” un esi pārliecināts, ka ir patiesi būtiski, lai dāvana būtu ne vien skaista, bet arī praktiska. Vēl jo vairāk Tu esi priecīgs, ja vari uzdāvināt, ko otram nevarēs atņemt, piemēram, jaunas valodas apguvi kursos.

D Radošais dāvinātājs

Tu vari dienām ilgi ar smaidu darināt kādu īpašu dāvanu kādam īpašam cilvēkam, tāpat, kā vari vieglu roku krietni iztērēties, lai nopirktu veikalā ieraudzītu mantu, kas kā radīta Tavam mīļajam cilvēkam. Tu meistarīgi proti izvēlēties gan teātra izrādi, gan koncertu, gan arī labu grāmatu, gan brīnišķīgu juvelierizstrādājumu un pat glaunu spininga vizuli. Turklāt Tev patiesi patīk apziņa, ka uz koncertu vai teātri, dāvanas saņēmējs kā partneri var uzaicināt Tevi, labu grāmatu Tu vienmēr varēsi palienēt izlasīšanai, bet makšķerēt Tev jau sen ir gribējies iemācīties un kāpēc gan, lai jaunais vizulis nekalpotu par iemeslu kopā doties izbraucienā uz ezeru!? Dalīts prieks vienmēr ir dubults prieks!

Neatkarīgi no tā, kāda tipa dāvinātājs Tu esi, lieliska dāvana sev vai saviem mīļajiem var būt angļu valodas apguve, kas ir ne tikai radoša, bet arī noderīga dāvana! NH mācību centrs aicina Tevi izmēģināt angļu valodas kursus nedēļu bez maksas!

Noderēja?

Pievienot komentāru →

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 

Lasītākie

Autorizācija