Iedzīvotāji šokēti par kautiņu Ziepniekkalnā, kur par upuri kļuva kāds zēns

tautaruna.lv 10.aprīlis, 12:15
 
F64
Nedēļas nogalē Ziepniekkalnā, pie veikala “Maxima” Dižozolu ielā, sapulcējās prāvs bariņš jauniešu. Kompānijas mērķis bija “sodīt” savu vienaudzi, ar kuru acīmredzot iepriekš bija izcēlies konflikts, vēsta "Degpunktā".

Pusaudžu banda savu upuri aplenca ap plkst. 19.00 vakarā. Tuvējā veikala “Maxima” video novērošanas kameru redzeslokā skolnieki sāka vardarbīgi “pārmācīt” kādu zēnu. Vairāki jaunieši, tostarp meitenes, nogāza puiku garšļaukus un spārdīja ar kājām.

“No sākuma “saķērušies” bija divi. Viņi tur savā starpā čupojās, pēc tam pazuda no redzesloka, es neko vairs neredzēju. Izskatījās biedējoši. Kaut kāds grautiņš. Kopā deviņi vai desmit zēni, tādi augumā nelieli, nezinu, kāds viņiem varētu būt vecums,” stāsta kaimiņiene.

Kautiņš notika gaišā dienas laikā. Pie veikala un autobusu pieturas tikmēr stāvēja vairāki cilvēki. Neviens no viņiem negribēja iesaistīties un, tā teikt, “sasmērēt rokas”, lai aizstāvētu gulošo zēnu.

Policijā par notikušo šodien saka, - izmeklēšana nav uzsākta. Proti, nav iemesla meklēt pāridarītājus, ja pats cietušais palīdzību nav meklējis. Policisti gan uz adresi bijuši izsaukti, bet ierašanās brīdī viss jau bija beidzies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:54

Jaunākās diskusijas