Policisti Ādažos izglābj vīrieti, kas, izrādās, ir meklēts noziedznieks

tautaruna.lv 17.aprīlis, 12:15
 
Dāvis Ūlands/F64
Ādažos kāds iereibis vīrietis nebija spējīgs ilgstoši noturēties kājās un pa ceļam uz mājām dažas reizes pakrita. Viņa gulšņāšana uz asfalta šķita aizdomīga vietējiem iedzīvotājiem, tādēļ apkārtējie lēma par labu zvanam policijai. Galu galā izrādījās, ka izsaukums bija, tā teikt, kā tikt pie diviem zaķiem ar vienu šāvienu, vēsta “Degpunktā”.

Par zemē gulošu vīrieti likumsargiem ziņoja Ādažu iedzīvotāji, kuri satraucās par cilvēka veselības stāvokli. Tomēr tik nevarīgs vīrietis nebija, un jau pēc dažām minūtēm, kad adresē ieradās ekipāža, viņš bija pieslējies stāvus un mēģināja aprunāties ar garāmbraucošajiem autovadītājiem.

“Asinis tek, ja? Nokriti? Asinis tek?” vaicāja Ādažu pašvaldības likumsargs un saņēma noliedzošu atbildi. “Nokriti?” vīrietim atkal jautā policists. Taču iereibušais noliedz, ka būtu kritis, tikai noteic - viss ir normāli.

Redzot, ka vīrietis ir cietis, likumsargi uz adresi izsauca arī mediķus, lai pārliecinātos par cietušā veselības stāvokli.

Vaicāts, vai patiešām nevēlas doties uz slimnīcu, iereibušais vīrietis atbildēja noliedzoši. Vaicāts, vai atceras, kā nokritis, viņš atbildēja apstiprinoši. Kā arī norādīja, ka “šodien maz izdzēris”.

Oskars Feldmanis, Ādažu novada pašvaldības policijas priekšnieks, atklāja:
“Pārbaudot personību, tika konstatēts, ka vīrietis ir Valsts policijas meklēšanā izsludināts par izvairīšanos no soda izciešanas, no brīvības atņemšanas. Līdz ar to tika paziņots Valsts policijai, un tālāk nodots Valsts policijas darbiniekiem.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:28

Jaunākās diskusijas