Vai Dreimane pēc atgriešanās neievēro pašizolāciju?

tautaruna.lv 28.aprīlis 2020, 10:30
 
Edmunds Brencis/ F64
Aktrises Leldes Dreimanes uzvedība raisa īstu kaislību vētru. Gan aktrises sekotāji sociālajos tīklos, gan kāda kaimiņiene Iveta norāda, ka aktrise klaji ignorējot pašizolācijas prasības, jo, lai arī viņa tikko ir atgriezusies no ārzemēm, māksliniece it kā turpinot tikties ar draugiem un doties pastaigās. Pagājušajā nedēļā sociālajos tīklos bija parādījies kāds attēls, kas aktrises sekotājiem lika uzdot jautājumu par pašizolācijas ievērošanu, savukārt šonedēļ kāda aktrises kaimiņiene apgalvo, ka māksliniece uzņemot viesus un rīkojot ballītes. Tiesa, kad par Leldes pastaigām ārpus mājām sāka ziņot arī mediji, visi "kompromitējošie" ieraksti sociālajos tīklos pēkšņi bija pazuduši, savukārt pati aktrise medijus apvainoja viltus ziņu izplatīšanā.
Jāatgādina, ka aktrise Lelde Dreimane pagājušajā nedēļā beidzot veiksmīgi atgriezās no Taizemes Latvijā. Taču tā vietā, lai divas nedēļas sēdētu mājās, jaunā dāma pati īsi pēc atbraukšanas bija sociālajos tīklos publicējusi fotogrāfiju, kur redzama atpūšamies pavasara saulītē. Attēls viņas sekotājiem lika uzdot jautājumu, vai Lelde ievēro pašizolāciju.
"Palmas, lūdzu, neņemiet ļaunā, tomēr mājas pagalmā, starp priedītēm vislabāk," rakstīja Lelde. Lai gan viņa bija atklājusi savu atrašanās vietu, kāds komentētājs tomēr bija neizpratnē un vaicāja, vai Leldei pēc atgriešanās nav jāievēro 14 dienu karantīna?
"Kā tad ar 14 dienu karantīnu meitene? Tas tomēr vairs nav mājās pašizolācijā," jautāja komentētāja.
Uz ko Lelde atbildēja, ka atrodas savas mājas pagalmā un cilvēks drīkst atrasties mājas pagalmā. Tiesa, kad par šo gadījumu ziņoja mediji, Lelde komentārus un attēlus izdzēsa.
Tiesa, stāsts par pašizolācijas neievērošanu ar to nebeidzas. Šonedēļ ar pārmetumiem par karantīnas it kā neievērošanu klajā nācis vēl kāds Leldes talanta cienītājs. Proti- kaimiņiene, kura vērsusies pie tautaruna.lv ar savu stāstu par skaļām ballītēm, draugu vizītem un pat policijas izsakušanu.
Tostarp sieviete detalizēti stāsta par kādu ballīti, ko it kā sarīkojusi Dreimane, un kas beigusies ar policijas ierašanos.
Turpmāk citējam Dreimanes kaimiņieni bez izmaiņām tekstā.
"Aktrise Lelde Dreimane kopā ar iespējams Ēriku Ozollapu 2020.gada 16.aprīļa vakarā atgriezās no Taizemes. Vēlā vakarā ar auto nomas CityBee automašīnu ar Igaunijas valsts numura zīmēm Lelde Dreimane kopā ar Ēriku Ozollapu ieradās savā īrētajā dzīvesvietā Rīgā, Lībekas ielā 11.

Nākamājā rītā 17.04.2020. Ēriks Ozollapa agri bez sejas maskas devās uz vietējo pārtikas veikalu Mežaparkā. Tajā pašā dienā Lelde Dreimane un Ēriks Ozollapa kopā ar kaimiņiem, kuri izīrē viņai šo dzīvokli, pagalmā lietoja alkoholiskos dzērienus, protams, neievērojot valstī noteiktos distancēšanos noteikumus, un pārkāpjot pulcēšanās un pašizolācijas noteikumus.

Turpmākās dienas, sākot ar 18.04.2020., Leldi Dreimani katru dienu apciemoja dažādi viesi, ar kuriem kopā gan dzīvoklī, gan pagalmā tika svinēts.

Savukārt 24.04.2020. svinēšana sasniedza kulmināciju, kad pie Leldes Dreimanes un Ērika Ozollapas ieradās 4 viesi un kopīgi pagalmā aiz mājas tika lietoti alkoholiskie dzērieni un skaļi dziedāts. Skaļā uzvedība stipri ievilkās un jau 25.04.2020. plkst.01.25 tika ziņots Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldei par pašizolācijas un pulcēšanās noteikumu neievērošanu. Kad pie mājas piebrauca policijas ekipāža, to pirmais pamanīja Ēriks Ozollapa, kurš uzreiz nobļāvās un iesvilpās, paziņojot pārējiem kompānijas biedriem, ka ir ieradusies policija.
Policijas darbinieki tikai pamanīja to, ka vairāki cilvēki pārlēkuši pāri kaimiņu mājas žogam un tumsā noslēpušies. Aizejot aiz mājas policisti konstatēja, ka dzeršanas vieta ir pamesta, atstājot uz galda vēl neizdzerto alkoholu un un citas lietas. Neilgi pēc policijas aizbraukšanas uz kāpnēm pie ieejas durvīm no Leldes Dreimanes, skūpstoties un mīļi atvadoties, atsveicinājās 4 iereibušas personas, un sadaloties pa divām personām aizgāja pa ielu katra grupa uz savu pusi.

25.04.2020. Leldi Dreimani un Ēriku Ozollapu neviens neapciemoja.

Savukārt, 26.04.2020. Lelde Dreimane un Ēriks Ozollapa atkal staigāja pa pagalmu, satiekoties ar draugiem.

27.04.2020. rīta pusē pie Leldes Dreimanes ar velosipēdu bija atkal atbraukusi kāda persona. Pusdienlaikā Lelde Dreimane no sava dzīvokļa iznesa divas RIMI veikala kartona kastes ar tukšām alkohola pudelēm, stāsta Dreimanes kaimiņiene.
Jau iepriekš vēstījām, ka koronavīrusa dēļ aktrise Lelde Dreimane bija "iestrēgusi" Taizemē. Lelde rakstīja, lai gan viņa atrodas svešā valstī, uztraukumam par viņu nav pamata. Pēc kāda laika viņai veiksmīgi izdevās atgriezties Latvijā.

Lelde Dreimane ir latviešu aktrise, dziedātāja, radio raidījumu vadītāja un modele. Kopš 2015./2016.gada sezonas darbojas Dailes teātrī.

Jau vēstīts, ka pērnā gada decembrī aktrise nosvinēja 30 gadu jubileju. Izdevumam "Vakara Ziņas" viņa atklāja: "Cilvēki, kas mani pazīst, zina, ka jubilejā man jādāvina praktiskas lietas, ko varēšu likt lietā. Kursabiedri man parasti dāvināja spoguļus, tas, protams, no viņu puses bija kā joks. Pārāk specifiskas dāvanas gan neesmu saņēmusi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:14

Jaunākās diskusijas