VIDEO: "BMW" šofere Rīgā izraisa pamatīgu avāriju

tautaruna.lv 28.aprīlis 2020, 19:11
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Sastrēgums uz vairākām stundām, bojāta aizsargbarjera un divi “samīcīti” spēkrati. Šādi pirmdienas rītā beidzās brauciens kādai ”BMW” šoferei, kas Lubānas ielā nelaikā izdomāja apbraukt sabiedriskā transporta autobusu, bet manevru neaprēķināja un izraisīja pamatīgu avāriju, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Jurijs, kas pirmdienas rītā mierīgā gaitā ar savu ”Saab” spēkratu pa Lubānas ielu centra virzienā mēroja ceļu uz darbu, piedzīvoja visai nepatīkamus mirkļus. Netālu no krustojuma ar Rencēnu ielu viņa braucamrīkam frontāli uztriecās kādas sievietes vadīts ”BMW”.

Jurijs stāsta, ka notikušais ir elementāras neuzmanības un steigas sekas: “Aptuveni plkst. 7.00 no rīta sastrēgumu nebija. Lubānas ielā bija brīva satiksme. Es stājos pirms krustojuma, pie luksofora dzeltenās gaismas. Ātrums man bija jau kādi 10-15 km/h. Es braucu ceļa kreisajā joslā. Ceļa pretējā pusē, sabiedriskā transporta pieturā, stājās sabiedriskais autobuss. Aiz tā atradās vēl pāris automašīnas.”

“Blakus joslā vēl brauca kravas auto. Tālākajā joslā [aiz autobusa] brauca ”BMW” spēkrats.

”BMW” automašīnas vadītāja nolēma negaidīt aiz autobusa, bet strauji pārkārtoties blakus joslā, nepārliecinoties, ka tajā brauc smagā tehnika. Viņa ar sānu uztriecās tam “kraviniekam”. Automašīnu sameta pretējā joslā, tā uzbrauca manai mašīnai. Es pirmais dabūju sitienu, manu mašīnu arī apmeta, uzbraucu uz apmales,” notikušo “Saab”vadītājs.

Sieviete, kas vadīja melno hečbeku pēc sadursmes ar ”Saab” spēkratu, uzbrauca aizsargbarjerām.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:19

Jaunākās diskusijas