Sievietei Jelgavā pamatīgs kašķis ar bijušo; iesaistās pat policija

tautaruna.lv 19.aprīlis, 15:30
 
depositphotos.com
Kāda Jelgavas iedzīvotāja ir neapmierināta ar Rīgas policijas iecirkņa darbu. Viņas bijušais mīļotais gadu pēc šķiršanās piesavinājās sievietes automašīnu, bet likumsargi šo faktu neuztverot pietiekami nopietni, vēsta "Degpunktā".

Kādas garas darba dienas beigās Danai sanāca netīšām aizcirst sava spēkrata durvis brīdī, kad salonā joprojām atradās automašīnas atslēgas. Sapratusi, ka vairs nekā nav iespējams atvērt transportlīdzekli, sieviete zvanīja savam bijušajam draugam. Viņš solījis atslēgu atgādāt, taču nav to izdarījis un vēlāk ar auto aizbraucis pats. Sievietei auto palikuši gan savi, gan bērna dokumenti un citas lietas.

Vīrietis, izrādās, ir pārliecināts, ka S klases 2011. gada “Mercedes” Danai vairs nepienākas. Sieviete stāsta, ka automašīnu pirms vairākiem gadiem iegādājās viņš, bet likumiski tā piederot Danai. Sieviete norāda, ka bijušais dzīvesbiedrs paudis, ka šādi vēlējies viņu pārmācīt.

Palikusi bez svarīgiem dokumentiem, kā arī bez transportlīdzekļa, Dana vērsās policijā. Pagājušas jau gandrīz trīs nedēļas, kopš “Mercedes” pazuda no stāvvietas, taču bijušais mīļotais nav saukts pie atbildības, stāsta sieviete. Papildus tam vīrietis netraucēti pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, bet soda pavēstes pienāk Danai.

Policija atbild, ka lieta tiek uztverta nopietni un Danai nav pamata uztraukties par izvēlētā panta atbilstību.

Zināms, ka Danas bijušais draugs tika izsaukts uz pārrunām jau pirms kāda laika, taču konkrētajā datumā iecirknī neieradās. Aicinājums izsūtīts atkārtoti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:25

Jaunākās diskusijas