Mūrnieces vīra simpātija komentē viņa dalību iepazīšanās šovā

tautaruna.lv 12.novembris 2020, 17:30
 
facebook.com
Vērīgi skatītāji pamanījuši, ka Agris Freibergs, "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces jaunais vīrs, pirms neilga laika piedalījies TV3 iepazīšanās šovā "Nākamā pietura: Mīlestība".Šova dalībniece Natālija, ar kuru Agrim radās simpātijas, komentē situāciju.

"Skaties.lv" Natālija priecīgi paziņo, ka uzzinājusi par Agra laulībām no sociālajiem tīkliem, un viņa bijusi pozitīvi pārsteigta.

Šova dalībniece no sirds priecājas, ka raidījuma partnerim izdevies atrast savu īsto.

Natālija nedomā, ka Agris šova laikā krāpies un jau bijis aizņemts. Kopš filmēšanas pagājis laiks un dzīve prot pārsteigt, viņa to zina un tam tic!

”Filmēšanas laikā jutos tiešām, ka esmu interesanta viņam. Es protu nolasīt vīrieša signālus… viss bija patiesi,” tā Natālija.

Sieviete piebilst, ka Agris stāstījis, ka viņam ir stipra draudzība ar sievieti, un, tagad saliekot visu kopā, liekas, ka tieši Linda bijusi šī īpašā draudzene. Nekad jau nevar būt drošs, kad pietiks drosmes iet tālāk.

Kā vēstījām, šovā 51 gadu vecais Agris izrādījis simpātijas 39 gadus vecajaia Natālijai.

Spriežot pēc šova, abiem izveidojās labs kontakts - pēc kopīga SPA apmeklējuma un pavadītas naktis vīrietis lūdza Natālijas telefona numuru.

Taču trešdien kļuva zināms, ka ar šo pašu vīrieti apprecējusies Linda Mūrniece.

Kā vēstījām, bijusī iekšlietu ministre un "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos pārsteigusi ar paziņojumu, ka ir apprecējusies.

Pēc "Facebook" pieejamās informācijas, vīrietis ir no Liepājas un ir mentors biedrības "Dzīvības koks" nodaļā šajā vēju pilsētā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:54

Jaunākās diskusijas