Lauris Reiniks nobažījies par aviokompāniju nākotni

tautaruna.lv 6.decembris 2020, 12:00
 
F64, Kaspars Krafts
Aizvadītajā nedēļā dziedātājs Lauris Reiniks dalījies ar e-pastu, ko saņēmis no aviokompānijas. Tā jau 4.reizi atceļ mūziķa plānoto ceļojumu uz Singapūru.

Mūziķis Lauris Reiniks norāda, ka tas liecina par to, ka nākotnes prognozes nav diez ko iepriecinošanas, un tik drīz viss neatgriezīsies ierastajās sliedēs.

Laura Reinika lidojums bija paredzēts tikai februārī. Tas nozīmē, ka aviokompānijas nav optimistiskas arī par nākamo gadu.

Mūziķis norāda, ka konkrēto reisu atcēlusi Turkish Airlines aviokompānija. Diskusijā, kas par šo tēmu tupinājās Twitter, iesaistījās arī pati aviokompānija, paužot, ka vēlas sniegt saviem klientiem labāko pieredzi un gatava palīdzēt ar visiem jautājumiem.

Lauris Reiniks ir latviešu dziedātājs, komponists, TV šovu vadītājs un aktieris. Reiniks ir absolvējis Jelgavas Mūzikas koledžu, studējis komunikācijas zinātnes Latvijas Universitātē, kā arī apguvis aktiermeistarību Losandželosā. Līdz šim izdevis deviņus soloalbumus un atsevišķus singlus 11 valodās.

Jau ziņojām, ka koronavīrusa Covid-19 pandēmija pasaulē smagi skārusi arī aviācijas nozari. Ņemot vērā, ka daudzviet koronavīrusa Covid-19 ierobežošanai slēgtas robežas un iedzīvotājiem lūgts atteikties no ceļošanas, avikompāniju lidaparātiem un darbiniekiem nu jāatrodas piespiedu dīkstāvē. Analītiķi prognozē, ka optimistiskākā scenārija gadījumā pieprasījums pēc lidojumiem pirmskrīzes līmenī atgriezīsies vien ap 2021. gada vidu, savukārt sliktākais scenārijs pat paredz lēto lidojumu izzušanu Eiropā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas