4 horoskopa zīmes, kurām veiksies Ziemassvētkos

tautaruna.lv 6.decembris 2020, 11:20
 
pexels
Astrologi prognozē, ka šogad Ziemassvētku laiks četram horoskopa zīmēm būs īpaši veiksmīgs, vēsta "Bustle".

Sākot jau no 26. novembra mēness atrodas Auna zīmē. Šajā laikā cilvēki kļūst daudz impulsīvāki attiecībā uz savām un partnera vēlmēm.

Savukārt decembra otrajā pusē, no 15. decembra līdz 8. janvārim, Venēras zīme ienāks Strēlnieka zīmē. Šajā laikā cilvēki kļūs vieglprātīgāki. Tomēr īsi pirms Jaunā gada ir gaidāms pilnmēness, kas sniegs labumu lielākajai daļai horoskopa zīmju.

Tomēr īpaši veiksmīgs svētku laiks būs četrām horoskopa zīmēm.

Vēršiem svētku laikā īpaši veiksies mīlestībā. Pēc astroloģes Kristīnes Semosas teiktā, šīs horoskopa zīmes svētkos būs ļoti pašpārliecinātas un seksapīlas. Vērši, kuri jau ir attiecībās, piedzīvos skaistu mīlestības un tuvības uzplaukumu. Tomēr tiem vēršiem, kuriem nav otrās pusītes, šajā laikā veiksies jaunas mīlestības meklējumos.

Svētku laiks arī Lauvām izrādīsies ļoti veiksmīgs. Laika posmā no 15. decembra līdz 8. janvārim Lauvām pastāv ļoti liela iespēja iepazīties ar jaunu partneri. Tomēr, ja šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir jau attiecībās, šis laika posms veicinās pāra labāku saskaņu un romantiku.

Svariem mīlestībā būtisks datums ir īsi pirms svētkiem, 21. decembris. Šajā dienā Svariem būs īpaša tikšanās. Šī diena būs pagrieziena punkts, lai atrastu mīlestību, randiņu partneri. Ja šajā dienā Svariem ir kaut kas ieplānots, labāk to neatlikt, jo tādējādi var palaist garām laimi.

Mīlestība un kaisle Strēlniekiem atnāks tieši svētku laikā. Strēlnieki ir ļoti patīkami cilvēki, tāpēc šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem nav grūti atrast jaunu partneri. Tomēr decembra vidū un janvāra sākumā, Strēlnieki izstaros īpašu enerģiju, kas piesaistīs pretējā dzimuma pārstāvjus vēl aktīvāk. Strēlnieka īpašais veiksmes datums ir 29. decembris.










Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:47

Jaunākās diskusijas