Renārs Kaupers komentē inficēšanos ar Covid-19

Anete Ošleja 6.decembris 2020, 18:11
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Mūziķi, grupas "Prāta Vētra" solists savā sociālo mediju kontā Instagram atklāj, ka arī viņš bija inficējies ar Covid-19.

Pagājušajā nedēļā izskanēja informācija, ka arī mūziķis Renārs Kaupers ir inficējies ar Covid-19. Šodien Kaupers apstriprināja izskanējušās ziņas.

Mūziķis savā Instagram kontā atklāja, kā noritēja viņa slimības gaita un kā viņš jūtas pašlaik.

"Steigšu visus nomierināt. Jūtos ļoti labi, esmu vesels un ir pagājušas 3 dienas kopš manas karantīnas un izolācijas beigām."

Viņš atzina, ka pirms pāris nedēļās inficējās ar koronavīrusu. Viņa slimības gaita esot noritējusi salīdzinoši vieglā formā.

"3 dienas bija gripas sajūta - kaulu laušana un neliela temperatūra. Nu jau vairāk kā 10 dienas jūtos labi un nav ne mazāko slimības simptomu."

Jau vēstīts, ka dziedātājs Jānis Aišpurs paziņoja, ka ir inficējies ar Covid-19. Tajā pašā laikā arī mūziķis Arnis Račinskis atzina, ka muzicējot kopā ar draugiem, kāds no viņiem bija inficējies un tādējādi slimība izplatījās draugu lokā. Tas lika aizdomām pamatu, ka abi mākslinieki ir kopā muzicējuši. Kā atzina Račinskis, tad neskaitot viņu ar Covid-19 inficējās vēl seši citi mūziķi. Savukārt pirms kāda laika dziedātāja Aija Andrejeva publicēja fotogrāfiju, kurā ir redzama kopā ar mūziķiem rakstot kādu Ziemassvētku dziesmu. Šajā fotogrāfijā bija redzami gan Jānis Aišpurs, gan Arnis Račinskis. Dziesmas tapšanā piedalījās arī Intars Busulis un Renārs Kaupers. Iespējams, tieši šī bija tā kopīgā draugu grupa, kurā inficējās gan Aišpurs, gan Račinskis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas