Silova atklāj, kā ātrā veidā uzburt svētku sajūtu

Anete Ošleja 13.decembris 2020, 22:40
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Raidījumu vadītāja un modes eksperta Maija Silova dalās ar padomiem, kā radīt svētku sajūtu mājās Ziemassvētku gaidīšanas laikā.

Silova Instagram dalījās ar četriem padomiem, kā uzburt svētku sajūtu. Viņai palīdz četri vienkārši triki, kā izgreznot māju, lai garastāvoklis būtu pacilāts.

Viņa uzsver, ka viens no būtiskiem elementiem ir galdauts. Šoreiz Silova Ziemassvētku sajūtu uzbur ar galdautu, kurā ir attēloti ziemeļbrieži. Šāds tematisks galdauts pievērš uzmanību un ir pirmais, ko var pamanīt uz galda.

"Šadi tematiski elementi lieliski piestāv Ziemassvētkiem, jo tie atšķiras no ikdienas elegantākām izvēlēm, ļaujot paspēlēties ar ziemas tēmas atribūtiku."

Kā otrs būtisks atribūts, ko izmantot mājas dekorēšanā ir dažādas sveces. Maija uzsver, ka gada tumšākajā laikā, sveces mēdz iedegt dienas laikā. Sveces rada patīkamu atmosfēru.

Lai būtu patīkamāk un siltāk, svarīgi ir padomāt arī par dažādiem plediem. Viņa izvēlas pledus, kas ir gatavoti no alpaku vilnas. Šāda sega ir antialerģiska un sniegs lielāku siltumu par aitas vilnu segām. Lai arī viņas mājās ir silti, tomēr ietīšanās pledā rada patīkamu sajūtu.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija)

Maija uzsver, ka bieži vien daudzās mājās vēl joprojām ir saglabājušās dažādas vecmāmiņu radītas segas. "Man liekas tas ir mūsu platuma grādu genētiskajā kodā, vēl manām vecām mammam bija adītu segu kolekcijas, daži eksemplāri no kurām vēl joprojām glabājas mājās. Tādēļ skatoties TV vai lasot, esmu pieradusi piesegt kājas."

Tomēr viena no būtiskākajām lietām, kas var uzburt mājās svētku atmosfēru ir dažādas dekorācijas. Dažāda dizaina elementi, kas asociējas ar Ziemassvētkiem, ziemeļbrieži, salaveči, sniegpārsliņas, noteikti radīs patīkamu garastāvokli. Maija uzsver, ka mājās egli ir jārotā kopā ar ģimeni. Tomēr, lai radītu mājiniekiem patīkamas sajūtas, viņa pirms egles rotāšanas izvieto ornamentus, lai uzaicinātu viņus svētku pasakā.

Silova atzīst, ka Ziemassvētku sajūta rodas sirdī, taču dažādu tematisku dekorāciju izmantošana, palīdz šo sajūtu saglabāt ilgāk.

Maija Silova savos sociālo mediju kontos bieži vien dalās ar dažādiem ikdienišķiem padomiem. Viņa savus sekotājus iedvesmo ar dažādiem modes, stila un skaistumkopšanas padomiem. Viņa kļuva atpazīstama kā televīzijas seja dažādos modes raidījumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas