Andrejeva atklāj patiesību par savām kāzām un "sānsoļiem"

tautaruna.lv 27.marts, 2:00
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Dziedātāja Aija Andrejeva, savā vārdadienā prezentējot jaunāko albumu "Tagadne", atklājusi arī savas privātās dzīves notikumus, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Izdzied savu privāto dzīvi" izdevumā "Privātā Dzīve".

Aija Andrejeva atzinusi, ka laulībai ar grupas "The Sound Poets" solistu Jāni Aišpuru ir veltīta kompozīcija "Kāzu dziesma".

Dziesmas vārdu autore ir mūziķu vedējmāte, mākslas kuratore Elīna Sproģe, bet mūziku radījis komponists Kārlis Lācis, turklāt tā bijusi vedējmātes dāvana jaunlaulātajiem. Tās pirmatskaņojums esot noticis tieši laulību dienā.

"Mūzikas lauciņā es vienmēr esmu spērusi nelielus sānsoļus, un tie pārsvarā bijuši ar Lāci," atklāj Aija. "Arī šis sānsolis notika kopā ar viņu, bet ne tāpēc, ka es to gribēju - tas bija pārsteigums kāzās," stāsta dziedātāja.

Viņa uzsver, ka ar Jāni sarakstījās laikā, kad nedrīkstēja pulcēties vairāk par četriem. "Precējāmies dzimtsarakstu nodaļā, maskās. Pēc svinīgās daļas ar vedējiem aizbraucām uz viesu namu, un tur mums nezin kāpēc "Zoom" gribēja pievienoties Lācis."

Kad tas notika, vedējmātei Elīnai rokās uzradās uz zelta papīra uzdrukāta nošu lapa, un viņa savā kora balsī pēkšņi sāka dziedāt šo dziesmu, bet Kārlis spēlēja klavieres.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas