Jelgavas novada mērs par video skandālu: Nevienam nenovēlu to, ko tagad piedzīvoju

tautaruna.lv 27.marts, 11:30
 
Ekrānšāviņš no video
Jelgavas novada mēra Madara Lasmaņa pikanto video, kurā viņš redzams automašīnā piedalāmies sēdē un tajā pašā laikā glāstot kāds dāmas kāju, jau apsprieduši teju visi. Ko par to visu domā pats Lasmanis, viņš atklājis Laumas Lapsas materiālā "Es tā vairs nekad nedarīšu" izdevumā "Privātā Dzīve".

Jāatgādina, ka skandālu pagājušajā nedēļā izraisījis dažas minūtes ilgs video, kurā redzams, ka Lasmanis, vadot sēdi attālināti, iespējams, meņģējas ar kādu sievieti.

Kad video sāka ceļot pa internetu, Lasmanis izteicās, ka persona aizmugurējā sēdeklī bijusi viņa sieva Agnese Lasmane. Pašvaldības mērs vienkārši neesot pamanījis, ka viņas kāja parādās kadrā. Mēra teiktais gan tiek apšaubīts, paužot aizdomas, ka tā varētu būt bijusi arī kāda cita sieviete.

Stāstot par notikušo, Madars Lasmanis saka, ka viss, ko cilvēki raksta komentāros, neatbilst patiesībai.

Viņš uzskata, ka video nopludinājusi Jelgavas novada pašvaldības izpilddirektore Līga Lonerte.

Taujāts, vai pēc notikušā skandāla apsver domu atkāpties no amata, viņš saka:

"Nedomāju, ka Jelgavas novadam nāks par labu, ja tas pēkšņi paliks bez mēra. Domāju, ka ar šo video un faktu sagrozīšanu nekas jau nebeigsies."

Viņš atzīst, ka pēc publicētā video ierauts milzīgā skandālā un tiek noķengāts.

"Nevienam nenovēlu iziet cauri tam, ko tagad piedzīvoju. Bet tāda ir politiķu dzīve. Nevienu neinteresē, kā mēs jūtamies. Tiekam sasmērēti ar dubļiem visās iespējamās formās."

Taujāts, vai pēc notikušā ir pārdomājis savu rīcību un guvis kādu mācību, Lasmanis paziņo, ka tā vairs nekad nedarīs (nevadīs sēdi mašīnā) un ir gūta liela mācība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas