Didrihsoni ar savām izdarībām izpelnās sabiedrības dusmas

tautaruna.lv 14.aprīlis, 2:00
 
Ekrānšāviņš
Uzņēmēji un "Butterfly" apģērbu veikala dibinātāji Elīna un Nauris Didrihsoni atkal nokļuvuši ļaužu valodās. Kritiku izpelnījies kāds video no ceļojuma.

Vietnē "X" pārpublicēts video, kur abi redzami braucam kopā uz motocikla vai motorollera. Elīna vīram prasa, vai viņi var braukt bez ķiverēm. Nauris atbild, ka nevar, par to var sodīt, taču "ja šeit apstādina policija, tad viņiem jāiedod 5 līdz 10 kukulītis", paskaidro Nauris.

"Didrihsonu loģika - ja aptur policija, iedodam kukulīti un rullējam tālāk. Vai šādu pieeju viņi izmanto arī saskarē ar LV valsts iestādēm?" taujā kāda vietnes "X" lietotāja.

Ints: J: Vai var braukt bez ķiverēm? A: Atbilde ir nē, jo tad var sasist smadzenes. bet, ja Tev smadzeņu nav, viss kārtībā.

Kaspars: Ja viņi nokritīs bez ķiverēm, tad tas noteikti viņiem nāks par labu.

Vaivare: Viņi arī auto vẽsi atstāj uz gājēju ielas, lai nofočētos pie egles. Cilvēki, kuriem šķiet, ka viņi ir augstāka klase par citiem.

Sigita: Vai var nemaksāt nodokļus? Atbilde ir nē, jo var dabūt sodu, bet ja darbiniekus noformē uz minimālo vai nenoformē vispār, un visus izklaides braucienus noformē kā darbu, tad viss čikiniekā!

Agnese: Viņi laikam nav dzirdējuši stāstus no citiem par avārijām un slimnīcas rēķiniem. Stipri šaubos, ka viņiem ir apdrošināšana.

Arnis: Pēc tādas loģikas sanāk, ja šiem būtu sekss bez prezervatīviem, tad stāvoklī nevar palikt, ja tikai mazu brīdi pastumdās un padīdās...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

14.aprīlis

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:09

Jaunākās diskusijas