Neticēsi, ko Samanta Tīna atradusi savā mašīnas bagāžniekā

tautaruna.lv 26.aprīlis 2021, 18:28
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Nedēļas nogalē visā Latvijā notika Lielā talka, kuras laikā iedzīvotāji bija aicināti sakopt gan savus pagalmus, gan dažādas vietas pilsētās. Dziedātāja Samanta Tīna kanāla STV pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj, ka talkot varot arī savā mašīnas bagāžniekā.

Izrādās, ka dziedātājas automašīnas bagāžniekā atrodas milzum daudz mantu, par kurām Samanta jau bija aizmirsusi.

"Dažādi kalendāri, diski no 2013. gada, kurus es esmu pārnēsājusi. Ir arī dažādi vīni - dzirkstošie, nedzirkstošie. Bilžu rāmīši, kažoka apkaklītes, lietussargi - kādi četri. Tabletes, treniņbikses, arī rozā kedas sportam es atradu, kuras domāju, ka esmu kaut kur pazaudējusi. Datoru es atradu, ar visu lādētāju," par bagāžniekā atrasto stāsta Samanta.

Turklāt Samanta neslēpj, ka datoru ilgi meklējusi, bet par atrastajiem diskiem ir ļoti pārsteigta.

Jau vēstīts, ka, neskatoties uz sarežģītajiem apstākļiem, Latvijas iedzīvotāji šogad izrādījuši apbrīnas vērtu spēju saliedēties kopīga mērķa vārdā. Šogad Lielās Talkas mājas lapā oficiāli piereģistrēto talkas vietu skaits - 1968 - ir otrais augstākais kopš Lielās Talkas pastāvēšanas laika. Lielāks skaits pieteikto talku bijis tikai 2018. gadā - 2000 talkas vietas. No pieteiktajām talkām 1082 ir atkritumu savākšanas, 553 labiekārtošanas talkas un 333 SOLO talkas (kas sevī iekļauj SOLO, DUO un ĢIMENES talkas).

Samanta Tīna Poļakova, plašāk pazīstama kā vienkārši Samanta Tīna, ir latviešu dziedātāja un dziesmu autore. Pārstāvot Latviju, viņa piedalīsies 2021. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē ar dziesmu The Moon Is Rising.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas